Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

barone u tome se slažemo ali koliko se vrati, vidjet ćemo !

ps. nije mi jasno zašto se ne može citirati tvoj post odmah već tek poslije ?

[wink]

Kolege,ipak je danas petak,a petkom se to rijetko,jako rijetko dešava na burzi od hrvata.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

nema me dva sata i što učiniste s burzom.
– pa ovo je roknulo dolje skoro 2%,
– pa ne mogu se u miru niti okupati,
– i moj lijepi jučerašnji virtualni auto ste uspijeli pretvoriti u bicikl.

– takva je to igra, nekad i nezgodna,
– ali ipak,
– I love this game.
Pozdrav !

ivana, zajaši na bicikl i uživaj ? [wink]

– možda počneš pisati : ” I love this bicycle” ! [wink]

taj cash još uopće se nije niti pojavio (to je šečer za kraj)
govorim o aktualnom izvlačenju kapitala iz dionice INE od strane malih i OMF-ova i preljevanju istog u ostale dionice

Ne mogu se složiti da OMF trenutno izvlače kapital iz INA-e.
No nema veze, već večeras ćemo znati nešto više. (SDA)

No respect

Vid cijena, a ja mislio da ćemo do 5500 bodova kroz koji dan….
Pozdrav !

Kolege,ipak je danas petak,a petkom se to rijetko,jako rijetko dešava na burzi od hrvata.

samo pripreme za just another manic monday.
ko ima osjećaj da smo na trenutnom dnu za danas?

Ocito sam jucer ibo u pravu kada se iznenadap ojavio sampras! Covjek se iskrcao i otisao, a naivcine se povele za njegovim komentarima! To se zove provoklasno drukanje. Covjek moze otvoriti d.d. cija bi osnovna djelatnost bila obucavanje profesionalnih drukatora/drukaca! To bi bila najlikvidnija dionica na trzistu, ali i s najvecim pusom s obzirom na interes! E da, i di su tenkista i plavi????????????? Molim upucene da mi odgovore na ovo pitanje!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Odu sve cijene natrag. Izgleda da ćemo još danas i HT gledati ispod 270 KN, a ko ne danas onda u ponedjeljak na otvaranju burze.

"- obično na ovom odbijancu prema dolje možeš uhvatiti jako nisko cijene dionica, jer se stvori nepotrebna panika.

– pred kraj dana cijena se obično vrati nazad

– to je moja razonoda"

– slažem se s ovom izjavom MIKIMAKI-ja.
Uvjeren sam da ćemo se vjerojatno do kraja dana opet odbiti, ili najdalje početkom slj. tjedna. Jer priča s INOM nije pravo ni počela. Ima tu još puuuuno prostora.

Pozdrav !

Već u ponedjeljak vrlo vrlo izgledno da padamo na 5000 bodova s Crobexom.

Pozdrav !

Drago mi je da već izlaziš s minusom a čekao si 7 tjedana da spušiš [lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Smijao se bik medvjedu da je zakasnio na vlak!

Koji vlak?
Vlak koji samo tone i ide samo u jednom pravcu?

Dragi kolege,
oni koji su u INI svaka Vam čast, a oni koji su nasjeli na fore i jučer kupovali druge dionce, a joooj vama nikako svaka čast jer ste opet u dionicama, a brod tone i tone.

Dax dotaknuo najnižu točku ove godine, dj već odavno pao ispod te točke, ostali index-i u još goroj poziciji, a gdje je crobex? —-Znate poslovicu, tko visoko leti nisko pada.

A vi i dalje govorite da ja lažem i da sam idiot, ali pogledajte malo USA i recite tko laže?

Imate još malo da izađete iz vlaka a vi odlučite kaj ćete!
Još malo pa idem po novu pivicu jer ovo sunce nije normalno, lijepo pijem hladnu pivicu i gledam kako slijedi oporavak crobex-a
[lol] [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close