bas citam u novom listu da je burzovni index u kini (sseb) u zadnjih 14 mjeseci porastao za 200 %. vidim da si dobar sa pridjevima (za 8 % pad kazes da je “ljosnuo”) pa mi reci koji bi izraz iskoristio za ovaj rast.[smiley1]
Ma nemoj se uopće zamarati,po Kini fondovi rade bez problema 80-100% i sad on kaže da je pad od 8% čudo…. da će doći do korekcije hoće,ali korekcije se ne treba bojati. Treba se samo paziti balončića,u njih ne ulažem,doduše zato su mi prinosi manji ,ali ipak bolje da su malo manji..
Neke burze u Evropi bi danas mogle i 3% u minusu.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Al to se nas ne tiče, zar ne?
Nevalja na svaku malu letit bezglavo u cash…. uvjek je upitno kolika će korekcija biti…. a još upitnije kada…[smiley1][smiley1]
Pinokio: ” Neke burze u Evropi bi danas mogle i 3% u minusu. http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Al to se nas ne tiče, zar ne? ” Nevalja na svaku malu letit bezglavo u cash…. uvjek je upitno kolika će korekcija biti…. a još upitnije kada…[smiley1][smiley1]
Istina. No, dojma sam da ova neće tek tako stati. Večeras je Poslovni dnevnik i kad se na TV kaže KOREKCIJA vidit ćeš panike, povlačenja novca iz fondova, margin krediti…. domino efekt.
A vidi ovo:
Cheney unharmed after blast
A suicide bomber on foot killed and wounded some two dozen people outside the main U.S. military base in Afghanistan today during a visit by Vice President Dick Cheney, officials said. The Taliban claimed responsibility and said Cheney was the target. Cheney was safely inside the base at the time of the blast and was unhurt.
Potiče li ova vijest optimizam ulaganja u dionice?
takvih vijesti
A vidi ovo:
Cheney unharmed after blast
A suicide bomber on foot killed and wounded some two dozen people outside the main U.S. military base in Afghanistan today during a visit by Vice President Dick Cheney, officials said. The Taliban claimed responsibility and said Cheney was the target. Cheney was safely inside the base at the time of the blast and was unhurt.
Potiče li ova vijest optimizam ulaganja u dionice?
A gledaj takvih i sličnih vijesti ima svaki dan i iz Afganistana i iz Iraka, ne kažem da korekcije neće biti ali ovakve vijesti apsolutno ništa ne znače u današnjem kontekstu.
Pozdrav
takvih vijesti Pinokio: ” A vidi ovo: Cheney unharmed after blast A suicide bomber on foot killed and wounded some two dozen people outside the main U.S. military base in Afghanistan today during a visit by Vice President Dick Cheney, officials said. The Taliban claimed responsibility and said Cheney was the target. Cheney was safely inside the base at the time of the blast and was unhurt. Potiče li ova vijest optimizam ulaganja u dionice? ” A gledaj takvih i sličnih vijesti ima svaki dan i iz Afganistana i iz Iraka, ne kažem da korekcije neće biti ali ovakve vijesti apsolutno ništa ne znače u današnjem kontekstu. Pozdrav
Vidit ćeš sutra kakva će biti rekacija na burzi. BTW, AEX je dosegao u jednom trenutku kako sam i predvidio -3%, pa ti sad vidi.
Zamolio bih ADRIS-PA , ako može . Hvala.
kako to misliš? pa uspio sam ga kupiti po 213 vjerovali ili ne!!!
Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]
Volio bi da se sad ovaj nalog od 545 komada spusti na 175[smiley11][smiley2]
Stanje na ATM je isto, nitko ne spušta za sada. Možda neki nalozi čuče sa strane i čekaju 10:00 sati.