Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex je danas u minusu: -0,60% VIN -0,50% malo mi je čudna situacija danas, INA i dalje pada, nije velika količina, zadnja 2.892 kn.

Prema stanju grafova za očekivati je ovaj tjedan 2-3 dana indekse u minusu.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Imam osjećaj da smo blizu vrhunca i da će pad biti brz i strelovit [smiley5]

This time next year...

A to se poklapa i sa krajem tjedna…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Čuj, zadnji su dani u mjesecu, nešto kao mjesečnica, pa sad će mnogi biti nervozni, baš kao i oni što imaju mjesečnicu. Sad treba izdržati, drž’mo se….

Petrokemija na 242 kune, uz promet od 572 komada.

Čuj, zadnji su dani u mjesecu, nešto kao mjesečnica, pa sad će mnogi biti nervozni, baš kao i oni što imaju mjesečnicu. Sad treba izdržati, drž’mo se….

Možemo ih odmilja zvati mjesečničari – ili jednostavno skraćeno – mjesečari [smiley1][smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Koja steta sto nema KOTR-R-A na prodaji

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

bas citam u novom listu da je burzovni index u kini (sseb) u zadnjih 14 mjeseci porastao za 200 %. vidim da si dobar sa pridjevima (za 8 % pad kazes da je “ljosnuo”) pa mi reci koji bi izraz iskoristio za ovaj rast.[smiley1]

two bad....milosh dead

Neko skunuo svu gkba-r-a na 420. Interesantno.[smiley2] Jel to zbog dokapitalizacije?

koje je ovo ludilo zahvatilo burzovne mešetare?! Svi bi u sprint za brzorastućim dionicama… popularno zvanim “balonima”… Da ne bi završilo kao baloni “južnog mora”[smiley10]

Neke burze u Evropi bi danas mogle i 3% u minusu.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Al to se nas ne tiče, zar ne?

vidiš da se ne tiče 🙂 sve 5 uvijek kasnimo za europom [smiley1]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

New Report

Close