Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DLKV +5,84%, hm.
MIslim da će ona povući prva građevinare.

Europa je dolje, a mi smo jako gore. I nije samo zbog INE. DLKV je porastao preko 5%. ATPL i HT su porasli, IGH itd.. Ovo je bitno.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Promjena sentimenta na većini likvidnih dionica.

[thumbsup]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Još samo da INGR proradi, čini se da danas i nije nešto zanimljiva investitorima!

14.04.2008.

Bojim se da INA usporava… Male količine na kupnji…. U prosjeku po 12-20 dionica… Nema više velikih zahtjeva… Izgleda da je casha ponestalo ??

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Crobex 2% UP !
Promet premasio 50 milja !
Sinkronizirano dizanje svega sto vrijedi ? Ekipo nebute prodavali INU na razini kao da je Crobi 5.200 i ukrcavali se na druge dionice sa skontom 50% [tongue]
Jedva cekam sutra najbrzi prst na svemu kaj vrijedi ! [proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

za 1h i 37 min promet cca 51,5 mil kn !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ispravak krivog navoda.

– rast je plus 2.21%
Pozdrav !

koji prekrcaji na ATPL, u par navrata, evo sad opet!

Ne bi vjerovali ali na jednoj nelikvidnoj dionici mi fali 168kom da se probijem u top 10.Jedinstvena prilika za 30 000kn. Da li bi mi to dalo nekakva posebna prava? Npr. da si zaposlim tamo pola rodbine ili ljubavnicu pa da hodam okolo i glumim šefa! Koliko % treba imati da me bar imenuju u NO? Pitanje je ozbiljno ma koliko god Vam to izgledalo smiješno!

who dares, wins

Sve u svemu fantastičan promet, odlična igra, čestitke svima.

ATPL rasulo, veliki promet

ima svuda skrivenih i to puno i na kupnji

kada krene i belex bit će tu svašta

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobar dan! Da li se meni čini,ili je u roku minutu,dvije promet Ledom se popeo sa 600 xxx kn,na preko 3 milje?

New Report

Close