Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo je …………….ina probila 3.000 kn [kiss]

gdje mi je uvaženi kolega RealBear i Ivek123?? ……………od iveka ni pisma ni razglednice ( hehe ) [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Vid stvarno, čestitke svim imateljima INE [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne pamtim kada mi je bilo ovako zanimljivo pratiti trgovanje na Investoru, kao što je to danas gledati kako nestaju nalozi za INA-u… U sekundi je planulo 1000 dionica po 3000,00 kuna… Sada je samo pitanje dali će ekipa koja je prodavala ostati u cashu ili će probati ulagati u neke druge zdrave dionice koje su trenutno na nižim razinama ??

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Znate koji su daljnji favoriti za rast na tržištu, ima ih puno:

BLJE, LEDO, LKPC, HT….dalje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vid stvarno, čestitke svim imateljima INE [thumbsup]
[/quote]

dobro je nama govorio onaj mauricije da će ina vrijediti VIŠE, PUNO PUNO VIŠE!!! [thumbsup]

hihihihohoho……..i boca ruma

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Zaboravio si napisati još jednog jako važnog igrača… CASH… Neki su ga se jako teško dokopali nakon dugih mjeseci posta i stagnacije , te će ga se sada teško odreći 🙂

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Sjećate se mojih molitvi, ne tako davnih, podcijenjivali me? A sada uživate.

Molimo te za što skuplju prodaju INE i puno, puno, jako puno svježeg novca na HR tržištu kapitala.

[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]

Odu građevinari gore. Brodari još spavaju.

DLKV.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

ludilo na ini i dalekovodu… 🙂 jedina imenica koja tome pristaje.. ludilo ili saznanje o detaljima ponude OMV-a (vjerojatnije jer neki znaju visoko pozicionirane tajnice:)…meni to pase, ali ovakvo gutanje robe i lupanje po asku…:)

A person who asks a question might be a fool for five minutes, but a person who doesn't ask, is a fool forever.

super, a valjda je ovo obrat trenda.
vidi makljazu na IGH…
lupa se po asku, a sukladno s tim se prodaja povlaci brzinski prema gore….

za INU – no comment. [thumbsup]

Jos nesto sto je dosta vazno je vidjeti po kojoj cijeni ce ici INA naspram one iz korekcije (oko 2300-2400 kn).
Ukoliko bude 30-40% veca to vm je fer vrijednost cijele burze.

Oov je jako jako generalno ali se moze paralela povuci

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close