evo je …………….ina probila 3.000 kn [kiss]
gdje mi je uvaženi kolega RealBear i Ivek123?? ……………od iveka ni pisma ni razglednice ( hehe ) [lol]
evo je …………….ina probila 3.000 kn [kiss]
Vid stvarno, čestitke svim imateljima INE [thumbsup]
Ne pamtim kada mi je bilo ovako zanimljivo pratiti trgovanje na Investoru, kao što je to danas gledati kako nestaju nalozi za INA-u… U sekundi je planulo 1000 dionica po 3000,00 kuna… Sada je samo pitanje dali će ekipa koja je prodavala ostati u cashu ili će probati ulagati u neke druge zdrave dionice koje su trenutno na nižim razinama ??
Znate koji su daljnji favoriti za rast na tržištu, ima ih puno:
BLJE, LEDO, LKPC, HT….dalje?
Zaboravio si napisati još jednog jako važnog igrača… CASH… Neki su ga se jako teško dokopali nakon dugih mjeseci posta i stagnacije , te će ga se sada teško odreći 🙂
Sjećate se mojih molitvi, ne tako davnih, podcijenjivali me? A sada uživate.
Molimo te za što skuplju prodaju INE i puno, puno, jako puno svježeg novca na HR tržištu kapitala.
[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]
DLKV.
ludilo na ini i dalekovodu… 🙂 jedina imenica koja tome pristaje.. ludilo ili saznanje o detaljima ponude OMV-a (vjerojatnije jer neki znaju visoko pozicionirane tajnice:)…meni to pase, ali ovakvo gutanje robe i lupanje po asku…:)
super, a valjda je ovo obrat trenda.
vidi makljazu na IGH…
lupa se po asku, a sukladno s tim se prodaja povlaci brzinski prema gore….
za INU – no comment. [thumbsup]
Jos nesto sto je dosta vazno je vidjeti po kojoj cijeni ce ici INA naspram one iz korekcije (oko 2300-2400 kn).
Ukoliko bude 30-40% veca to vm je fer vrijednost cijele burze.
Oov je jako jako generalno ali se moze paralela povuci