Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A koliko je kolega do sada rasla? Koliko je to LJOSNULA? 1%….. Imamo mi svježeg kapitala više nego Kina..[smiley2] Ako ti je ovo teško palo na srce prodaj sve i vrati se za par mjeseci u jeftin dokup… Ina je u Londonu 2964..uf koji pad..

^SSEC Shanghai Composite 2,771.79 2:00AM ET 268.81 (8.84%)

Prava sitnica. Samo ti samouvjereno čekaj. Poslije ćeš se tješit da su i drugi izgubili
[smiley1][smiley1]

Do kuda ce ovaj Atlas,raste ko sumanut [smiley8]

I love this game

Eto, pociscen i BLKL sada ce svi oni koji imaju BLSC imati prilike vidjeti kako im sestrinska kompanija dostize istu vrijednost po dionici

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Opet PG šteka,dok oni provedu nalog proso voz…

Istina RedBull, u zadnje vrijeme su izrazito loši. Ponekad im treba 5-6 min da stave nalog (uz telefonsku intervenciju), loše jako loše, sječam se prije nekih 1,5 god. kada sam prešao sa FIME kod njih bili su izrazito brzi nekad je trebalo nekih 20-ak sek. da stave nalog. Da ne spominjem probleme sa postavljanjem nalog. Definitivno prebaju pojačati ljudstvo i servere.

Do kuda ce ovaj Atlas,raste ko sumanut [smiley8]

Već je sad precijenjen, ali psihologija čuda čini… Happyline goes on and on and… ooooonnoooo! [smiley13]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

INGR konačno u maloj korekciji…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

mislite da je altas nekretnine precijenjen i da se ne isplati kupovati po ovoj cijeni od 247 kn?

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Evo frka panika na KOSN, iskrcali se sve do 2000 kn….. drž gaće [smiley1][smiley1][smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Evo frka panika na KOSN, iskrcali se sve do 2000 kn….. drž gaće [smiley1][smiley1][smiley1]

da,da…
drž’ te čvrsto gaće….
i pripremite čiste (ak’ ih imate !)

Crobex je danas u minusu: -0,60%
VIN -0,50%

malo mi je čudna situacija danas,
INA i dalje pada, nije velika količina, zadnja 2.892 kn.

jel se isplati kupovati allas nekretnine ili ne?

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

mislite da je altas nekretnine precijenjen i da se ne isplati kupovati po ovoj cijeni od 247 kn?

Da si ga kupio po toj cijeni vec bi ti se debelo isplatio .)))

I love this game

New Report

Close