Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niš mi se ovo ne sviđa, sapunica ina traje a drugo u banani.
Ovi kaj izlaze iz ine sigurno nebudu dizali tržište nek se bu lova čuvala ko suho zlato>

Ova jesen i početak slj.god bi mogli biti jako dobri

Hrvatska zanimljiva istočnoeuropskim investitorima Piše: NT/Hina
Čak 44 posto menadžera iz Srednje i Istočne Europe ističe Hrvatsku kao zemlju zanimljivu za aktivnosti spajanja i pripajanja, Zapad bi radije ulagao u Poljsku i Češku.
Vaš link [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Iskrcavanje na ATPL. NE daju fondodvi gore.
Dokle ovako?
Ovo im je bila prilika da poguraju Crobex gore uz veliku pomoć ine i promjene trend.

Ovo im je bila prilika da poguraju Crobex gore uz veliku pomoć ine i promjene trend.

ops i mikimaki promijenio ploču

[bye]međedi [bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Probudili se bikovi, sad će crobex povući za sobom i EU i Amere [lol]

14.04.2008.

Ulazi se, ulazi u dionice ,tako i pojedinci mjenjaju ploču…sasvim očekivano.

Samo ti pričaj o bikovima vrjeme za preokret je sada a ako ti ne govori ništa jučerašnja trgovina o d 98 milja koje sigurno nije upucala moja baka

Nažalost INA će biti prodana, (odnosno zamjena dionica) , Molu.
– informacija točna 99%.
– vidljivo po današnjem kretanju cijene INE.
– što je dr.Ivo radio sa strane u Beču još nemam inf.
– ali za sada toj varijanti prepuštam 1% (OMV).

Imas neki novi info ? Mislim mozda je sad vec vjerojatnost narasla na 100% ? Kaj vele tajnice ?
I nemrem se najbolje snac u ovoj đungli poruka, ali sjecam se da si prije nekih tjedan-dva prodavala INU, ali ne sjecam se jesi ponovno i kupovala, ili ? Evo prisjetio sam se djelomicno..bilo je nesto u stilu (ispravi me ako grijesim) -danas i ovih dana sam puno prodavala Inu i jos puno mi je ostalo..jel vise ovo prvo puno, ili drugo ? [kiss]
Drz ostatak, ti i ova 3 mirovinca iz TOP10 bi u finishu mogli cuda isposlovat [thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

ops i mikimaki promijenio ploču

[bye]međedi [bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
[/quote]

Ne okreće se ploča nego se okreće TA.
Vidjet ćemo koliko će fondovi dopustiti preokret i pustiti market gore.
Iskreno mislim da je ovo mai rast pred još veći zaron, ali i to treba iskoristiti.

cini se da se prodaja pocela povlaciti prema gore…
a nalozi na kupnji sve su veci…
crobex par bodova ispod 3600.
jucer rasli 1,6% a danas vec 1,1%

sto to znaci?
jel mi idemo gore ili kaj?
[thumbsup]

gle kako ima novaca na tržištu, hehe………………..u sat vremana 35 milja [rolleyes]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Odlično je ovo, promet INA-om u prvih sat vremena trgovanja je već iznad 17 milijuna kuna. Crobex u plusu +1,11 %. Promet već 37 milijuna kuna, a nedavno je to bio ukupan dnevni prmet na ZSE!
Novac od INE postavlja se na kupnju na drugim dionicama, a to je tek početak! Što će tek biti kad se do kraja iskešira sva ta silna lova za INU, pa kad se to vrati nazad na burzu! Crobex na 4000 preletjet ćemo kao strijela. [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close