Evo mene iz noćnog provoda.
– ja noćas proslavljala lijepi uspijeh na burzi,
– ovo sa inom sam očekivala tek u rujnu,
– ali bolje je ovako, ina mi još uvijek čini značajni dio portfelja.
– i promet je bio o.k.
– vidim kako je Amerika pala,
– tu svi kukate i plačete.
– pa živte malo život svoj,
– evo ja sam se večeras odlično zabavila, i upoznala u disku neke forumaše koji puno pišu,
– već će se oni pohvaliti kada se vrate sa mora,
– a sutra će biti po meni jako zanimljivo na burzi,
– paničari će prodavati kao obično,
– ina je zbilja naglo krenula, možda su procurile koje inf.
– a možda krene i prodaja drugih dionica za hvatanje pozicija u ini.
– bez obzira što će biti u narednom periodu na burzi, po meni je glupo uspoređivati amere i nas,
– ali o njima ovisimo, i njih pratimo,
– ja sam trenutno u ini plus većinom dividendne dionice,
– a u americi ipak nema dionica takvoga tipa, ima ih ali sa simboličnim dividendama.
– kasno je, a malo sam i pila, pa mi nemojte zamjeriti svaku grešku pri pisanju ili nepovezanost teme pri samom pisanju.
– uglavnom stoji i dalje ono uobičajeno,
– I love this game.
Pozdrav !
–
Ma bravo srećo!
Nema ljepšeg prizora od pijane žene!!! [bye]
Evo mene iz noćnog provoda.
– ja noćas proslavljala lijepi uspijeh na burzi,
– ovo sa inom sam očekivala tek u rujnu,
– ali bolje je ovako, ina mi još uvijek čini značajni dio portfelja.
– i promet je bio o.k.
– vidim kako je Amerika pala,
– tu svi kukate i plačete.
– pa živte malo život svoj,
– evo ja sam se večeras odlično zabavila, i upoznala u disku neke forumaše koji puno pišu,
– već će se oni pohvaliti kada se vrate sa mora,
– a sutra će biti po meni jako zanimljivo na burzi,
– paničari će prodavati kao obično,
– ina je zbilja naglo krenula, možda su procurile koje inf.
– a možda krene i prodaja drugih dionica za hvatanje pozicija u ini.
– bez obzira što će biti u narednom periodu na burzi, po meni je glupo uspoređivati amere i nas,
– ali o njima ovisimo, i njih pratimo,
– ja sam trenutno u ini plus većinom dividendne dionice,
– a u americi ipak nema dionica takvoga tipa, ima ih ali sa simboličnim dividendama.
– kasno je, a malo sam i pila, pa mi nemojte zamjeriti svaku grešku pri pisanju ili nepovezanost teme pri samom pisanju.
– uglavnom stoji i dalje ono uobičajeno,
– I love this game.
Pozdrav !
–
[smiley]
Tvoji ostovi me podsjecaju na zeninu kuharicu
-10 g secera
-3 jaja
-dcl ulja
-brasna po potrebi
-….
– i dalje stoji
-dobar tek!
Kriza domaćeg tržišta kapitala
Ulagači nerealnih očekivanja pali kao žrtve klopke likvidnosti
S obzirom na to da su mnoge dionice pale na nevjerojatno niske vrijednosti, pitanje je trenutka kada će one opet biti predmetom pojačanog interesa ulagatelja. Cjenovni će oporavak, prema svemu sudeći, biti spor i dugotrajan, no iz trenutačne perspektive vjerojatno natprosječno isplativ
Vaš link
Kriza domaćeg tržišta kapitala
Ulagači nerealnih očekivanja pali kao žrtve klopke likvidnosti
S obzirom na to da su mnoge dionice pale na nevjerojatno niske vrijednosti, pitanje je trenutka kada će one opet biti predmetom pojačanog interesa ulagatelja. Cjenovni će oporavak, prema svemu sudeći, biti spor i dugotrajan, no iz trenutačne perspektive vjerojatno natprosječno isplativ
Vaš link
a mogao bi biti i brz i bezbolan ( osim za iveka i ekipu ) [smiley]
Sad će sve ići gori. A ti Sančo i tvoje dionice doli. Ti si dugoročni pa se tako i postavljaš. Da si mene čita proda bi sve i kupija INU.
Drago mi je da nisam jedina uocila bitne stvari iz Ivana7 posta kojoj ovim putem saljem najljepse pozdrave uz naglasak da alkohol ne mijenja kvalitetu njenih postova…:)
Danas idemo dole ili stagniramo.. sve oko nas u pozamasnom crvenilu (azija, europa, SAD)… zanemarimo li INU…ne lijep dan i presume…Naravno, ako se ne dogode neke dramaticne iracionalne komponentice….
koji udar naloga zadnjih 5 minuta na ini, ovo će biti najveće otvaranje otkad burze za ovu dionicu [thumbsup]
Sad će sve ići gori. A ti Sančo i tvoje dionice doli. Ti si dugoročni pa se tako i postavljaš. Da si mene čita proda bi sve i kupija INU.
e moj pjerino………..odoše ove tvoje ljubimice u poseban režim……….i tvoj brat također [bye]
bolje ti je riješi se tih nelikvidnih………dok se na njima nije pojavila jazovka
moza da pisem o rastu
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e02edd80-da97-4011-87c3-7de5b4bff58a
pa nije ina diok ili ja ne kuzim?
hvala na pustanju posta