Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DLKV
Cijena Prodaja
807,00 7
810,00 18755
811,00 27
811,48 10
813,50 60
814,00 1
814,91 199
814,96 2
819,44 11
822,00 30

A situaicja se i na K i P mijenja iz sekunde u sekundu! Ovo je zanimljivije od EP-a!
[lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Na Dalekovodu sezonska rasprodaja,navali narode.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Na Viro stigla kupnja u obliku 1000 komada na 891.
Konačno

Takvih je u zadnjih godinu dana bilo bezbroj, kako došlo tako i otišlo.

BF više nema ni ti jednu dionicu INA-e! Sve pretovario jednom skrbničkom. Još da se maknu sa Burze pa da krenemo lagano gore. To je bio gadan ekspriment sa tim fondom. Ne ponovilo se.

Koja notorna glupost i dezinformacija!

Još češ ti dugo gledati taj gadan eksperiment:][img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0015.gif[/img]
Prema Zakonu o privatizaciji iz 1996. godine u Fond se, pored dionica HT-a i INA-e, trebaju
prenijeti i sljedee dionice:
• 7% dionica Hrvatske elektroprivrede
• 7% dionica Hrvatskih pošta
• 7% dionica Hrvatskih šuma
• 7% dionica Hrvatskih željeznica
• 7% dionica Hrvatskih cesta
• 7% dionica Hrvatske radiotelevizije

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

izgleda da Dalekovod ima najbolju potporu kupnje i izgledan največi promet danas [thumbsup]

NEMA PREDAJE

Pa ovoliku kolicinu dionica na DLKV (bilo na kupnji ili prodaji) odavno nisam vidio ni na HT-u! [lol]
Kakva INA, pogledajte promet na DLKV! 22 mil.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smijem se, a plače mi se kad sve to vidim sto rade ovoj FANTASTICNOJ tvrtki!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Na DLKV velika pretumbacija…..

DLKV
Cijena Prodaja
807,00 7
810,00 18755
811,00 27
811,48 10
813,50 60
814,00 1
814,91 199
814,96 2
819,44 11
822,00 30

zanimljiv dan, veliki dečki se počeli loptati velikim transakcijama. samo je li to dobro ili loše? [rolleyes]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Crobex na +1% uz promet od preko 70 mil.kn i velike promete na par dionica: INA, DLKV, PODR, ATPL…Meni izgleda da je postignut prešutan konsenzus većih igrača da je 3500 dno crobexa i da se na ovim razinama izvrše veće transakcije. Ako je tako, po završetku prekrcaja, smjer crobexa je jasan [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

zanimljiv dan, veliki dečki se počeli loptati velikim transakcijama. samo je li to dobro ili loše? [rolleyes]

Pa kako to može biti loše? Jedino što ovom tržištu nedostaje je likvidnost. Niskih cijena imamo u izobilju. A s likvidnošću će doći i rast.

I još jedna stvar. Zar stvarno mislite da netko postavi ovakav veliki nalog na ask na bilo koju dionicu, i taj ne bi nestao u roku hitno?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Fima izgleda prodaje:
ERNT-R-A,
KORF-R-A,
ADRS-P-A,
ZABA-R-A

od 03.07.2008. do 08.07.2008. imovina FimaMax i FimaEquity fondu smanjila se imovina za
1,86 miljuna kn

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

DLVK veliki prekracaj. Promet do sada 23 milijuna!

New Report

Close