50 mil prometa u prvih 20 minuta? Kao cijeli jučerašnji dan.
Steta jedino da je trenutna koncentracija investitora i institucija uperena samo prema Ini i jos jednoj, dvjema dionicama. Trebamo malo raznovrsnosti kao i prije, jer do onda ce samo najlikvidnije rast. Danas dobar primjer trenutne situacije, vecina dionica je otvorila sa instant prometom a onda 30 min.bez prometa dok je istovremeno napravljeno 13 milja na Ini. Bit ce bolje, i hope.
Da tebe bi trebo slušat, da se ne lažemo da se u ovom biznisu zarađuje treba i prodavat a
ne samo držat i kupovat. Prodaje se kolko ja znam kad tržište naraste u određenim granicama.
Možda ti sančo vječito kupuješ al to je već SF film.
[/quote]
al jel vidiš da sam bio u pravu………………sad je vrijeme za kupnju dobrih i podcjenjenih dionica……………za mjesec, dva, kad dođe na red privatizacija INE…………….neće više biti po ovim cijenama [lol]
[/quote]
Pa ja sam napiso da tržište poraste npr. 10% da bi prodo, naravno da se sad ne prodaje nego
drži ili kupuje. Malo pažljivije čitaj pa buš bolje protumačio, barem ja ne pišem turski.
50 mil prometa u prvih 20 minuta? Kao cijeli jučerašnji dan.
Pogledaj ponovo.
Mislio si u silnoj euforiji i emocijama, …..20 mil kuna u prvih 50 minuta.
ako ovih dana bude objavljena ponuda OMV-a onda stvarno treba tuziti hanfu zbog ne regularne trgovine zbog inside info
mislim da je OMW kao i LUKOL već prije pola godine dao informaciju da su zainteresirani za kupnju INE i to je sve do sada a kada bude zvanična ponuda tada se informira i HANFA.
mislim da se nema što izvjestiti dok se ne odluči za zvaničn u ponudu inače bi to bila njihova špekulativna izjava i ništa više.
za sada je to po meni u redu, a što novinari pišu pa svi znamo u ovoj državi da su kao kućići na lancu i čekaju tko će im baciti mrvicu i raspišu se na sve strane
ako ovih dana bude objavljena ponuda OMV-a onda stvarno treba tuziti hanfu zbog ne regularne trgovine zbog inside info
Prodaja/zamjena dionica INE je gotova stvar, i to vjerojatno već u 9.ili 10. mjesecu. Mislim da ovo sada dižu cijene mirovinci da naprave što viši prosjek za javnu ponudu koja mora uslijediti. Na taj način oni će se riješiti (vjerojatno svih) dionica INE sa solidnim plusom, a to je u ova medvjeđa vremena na burzi odličan rezultat.
Nakon prodaje INE mirovinci i ostali veći ulagači bit će s brdom keša na računima i upravo taj keš bit će snažna prekretnica na našoj burzi jer će se vratiti u druge dionice. Kad počne prelijevanje keša u dionice svi ćemo kukati za ovim cijenama i što se nismo sada nakrcali do kraja. Prodaja INE promjenit će sliku tržišta i mnogima će to uskoro doći u glave, pa će krenuti u šoping.
Veliki novci su trenutno u INI, a uskoro će izaći iz nje van. Ne treba čekati taj trenutak jer će tada ove cijene dionica biti davna prošlost. [thumbsup]
Komentari trgovanja:
INA-R-A show program, podsjeća na neka stara vremena. Nije šala vidit četveroznamenkasti nalog na kupnji, i to iznad cijene od prošlog dana. Likvidnost ko da je 2007-a 🙂
HT-R-A taman dok sam gledao kako naša najveća dionica ima pišljivih 2.5 mil kn prometa, netko me je čuo telepatski i hop – hop, u dva koraka je razmontiran štopajući nalog na okruglih 270,00 Ali i dalje je to slabo, ova dionica čeka priliv veće količine casha (recimo nakon prodaje one gore) da dobro potegne. A to će onda biti lijepo za gledati.
ERNT-R-A nisam detaljno pratio samo trgovanje, ali je promet sasvim solidan, vidim da će kotu 2000 trebati dobro utvrditi 🙂
INGR-R-A ova je dionica danas na poštedi, zašto, ne znam, mada je malo čudno vidjeti da nema nijedne jedine transakcije od jutra
Ostalo od ovoga što pratim je tako, tako… nema se što puno komentirati, ATPL-R-A i dalje ima velik broj što prijatelja, što neprijatelja koji se teško dogovaraju, ADRS-P-A je i dalje zakužena i nitko joj ne prilazi itd. itbl.
Nastavak:
Crobex kao takav, a na osnovu prvih 2 sata, kao da targetira 3540 za kraj (što će najvećim dijelom biti zasluga Ine, naravno). Većina ostalih dionica je u stidljivim plusićima (prema ZSE nerazumljivim regulama za mjeru postotaka), a ako je i u minusu, isti su prihvatljivi. Sve skupa sa mizernim prometima, kao i u prethodnom periodu. Ipak je vrijeme za ručak, a tek onda ćemo vidjeti što nam poslijepodne nosi. Fond managerima predlažem izlazak negdje van na objed, lijepo je vrijeme, i dobar tek!
Eh da, zamalo zaboravih, tele je zasad dobro, hvala na pitanju, ali ga još uvijek krijemo jer je opasnost i dalje prisutna. [img]http://www.getsmileyface.com/new/animal/13.gif[/img]
Nastavak:
Crobex kao takav, a na osnovu prvih 2 sata, kao da targetira 3540 za kraj (što će najvećim dijelom biti zasluga Ine, naravno). Većina ostalih dionica je u stidljivim plusićima (prema ZSE nerazumljivim regulama za mjeru postotaka), a ako je i u minusu, isti su prihvatljivi. Sve skupa sa mizernim prometima, kao i u prethodnom periodu. Ipak je vrijeme za ručak, a tek onda ćemo vidjeti što nam poslijepodne nosi. Fond managerima predlažem izlazak negdje van na objed, lijepo je vrijeme, i dobar tek!
Eh da, zamalo zaboravih, tele je zasad dobro, hvala na pitanju, ali ga još uvijek krijemo jer je opasnost i dalje prisutna. [img]http://www.getsmileyface.com/new/animal/13.gif[/img]
Slab je ovo odbijanac. Pola prometa ima INA.