Gledam INU u sjetim se starih dana kada je na svaki propuh cijena pojedine dionice rasla!
Mogli bi fondovi koji se moraju ukeširati, iskorisiti ovu euforiju danas (ako je uopće ima).
A nakon toga, šišanjac.
Ja ne vidim baš promjene omjera K/P na nalozima u ovih 10 min.
To znači da će opet mali dizati Crobex. Ajme.
A onda: NEtko pumpa INA-u. DO sada već 5 milja prometa.
Barone odluči se, jesu mali ili nisu! [proud]
kolega pitanje za vas a kaj je za vas smirivanje trzista ili stabiliziranje ili oporavak crobi na 4000 ili 4500 ili 4800
Za mene smirivanje, odnosno stabiliziranje tržišta nije vezano uz vrijednost Crobex-a, već uz likvidnost. Pri tome mislim na likvidnost malo većeg broja dionica, a ne samo ovih par kojima se sada koliko-toliko trguje.
Do stabilizacije će doći kada bude moguće prodati neku veću količinu dionica (par stotina tisuća kuna), bez obveze da se pri tome drastično srušite cijenu.
Vrijedi i obrnuto – ako sada želite kupiti neku manje likvidnu dionicu, možete je kupiti vrlo malo na račun nekolicine očajnika. Kupnja veće količine dionica u kratkom vremenu značila bi kod takvih dionica ozbiljno dizanje cijene.
Tek kada se riješe te stvari, možemo računati na povratak i li jaču aktivnost većih investitora i rast.
[/quote]
evo ti stoja
stvari su uvijek vrlo jednostavne
od svih kompliciranih i zakučastih teorija kako i zašto crobex ne pleše onak kako mi sviramo
ova mi se čini najbliža istini
koliko para, toliko muzike
moš ti plesat i bez muzike
ali uvijek to ispadne nekak neveselo
upravo kao i ovaj naš ljetni valcer na suho
………..kaj je ovo sa inom………..jel ide preuzimanje od strane shella, kad ovako raste……?? [shocked]
Da tebe bi trebo slušat, da se ne lažemo da se u ovom biznisu zarađuje treba i prodavat a
ne samo držat i kupovat. Prodaje se kolko ja znam kad tržište naraste u određenim granicama.
Možda ti sančo vječito kupuješ al to je već SF film.
[/quote]
al jel vidiš da sam bio u pravu………………sad je vrijeme za kupnju dobrih i podcjenjenih dionica……………za mjesec, dva, kad dođe na red privatizacija INE…………….neće više biti po ovim cijenama [lol]
Mogao bi mi se ostvariti plan da se Ine već preko ljeta riješim jer su ovi zapeli za za ozbiljno. 13 milja nije šala.
… i do kraja dana dolazimo do Crobexa +0,01%…
Ma šalim se…
Dvadeset i pet minuta trgovanja – 20 milja kuna…