Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…e moja Ivana,znam jednu ženu sa foruma koja je uzela muški nick..,ja sam ju u čuđenju pitala zašto…,ona je rekla..,onda će me više uvažavati…ja ti popravljam ocjene..,al to mogu samo triput…

– na jedinice i loše ocjene se jednostavno navikneš,
– ipak sam se ja tu s mnogima svadila, pokvarila im drukerske planove i što onda mogu očekivati.
– pa meni su prije dvije godine predviđali bankrot na burzi, tu na ovome forumu.
– trenutno sam i ja u minusu, ali ekipa koja je meni predviđala bankrot je u strašnom minusu.

– u međuvremenu puno sam toga naučila.
– zar nisam u top10 stalno u vrhu.
– sve moje prognoze su bez greške.
– nikada nisam drukala.
– imam samo ovaj nick, te sebe niti ne mogu ocijenjivati.
– i na koncu sam jako zadovoljna s svojim investicijama,
– u ovoj korekciji bez gubitka.
– a prava zarada će doći tek na jesen,
– meni se ne žuri jer ipak jako dobro znam što radim,
– ali ne znam kako će to Vama pomoći.

– I love this game.
Pozdrav !

@tigrus

tko i zašto prodaje velike količine ERNT-R-A ovih dana

rba je prodao ( redni broj 5, sada na 6. mjestu ) između 23.06. i 02.07. 7.173 komada ( u istom vremenu je rba omf kupio 2.156 kom )
zaba ( na desetom mjestu sa 12.802 kom ) je ispala iz prvih deset ( sad je deseti hfp sa 11.848 kom )

kupuju rba omf ( 2. ), pbz ( 3. ) i zaba ( fond )( 4. ) [bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/srusila-se-dizalica-na-areni-zagreb.html
Ajmo Ingra!!!!

Nije sve tako sivo.....

Komentari današnje trgovine.

– evo na 4 naloga na kupnji sam zablokirana,
– nisu veliki nalozi, sve skupa cca 40.000kn,
– ali su načeti, te se više s njima ne mogu lipariti.
– ipak svaki nalog min provizija 50kn.
– a na jednom su mi uvalili točno za gajbu pive.
– pa tko to prodaje dionice za gajbu pive ??????
– koliko tu plaća proviziju ?????
– na žalost, do god se takvih sa burze ne riješimo neće nam biti dobro.
– bar kada bi bila minimalna cijena svake dionice 5.000kn
Pozdrav !

– a zašto se daš blokirati ?
– imaš kuća koje nemaju min. proviziju !

Pravi posao bi bio kad bi se situacija sa Inom riješila preko ljeta(nemoguće) jer se sada ima štošta jeftinog za kupiti,a ne da se čeka jesen da opet sve poskupi pa će ispasti da što sam na mostu zaradio na ćupriji sam izgubio. Ili da se bar dio turističkih dionica krene raspetljavati pod dojmom ugodnog jahtarenja jer sam se što svjesno,a što ne svjesno dobrano u njih uvalio. Ko će ovako dočekati 3 kvartal samo da mi je znati?

who dares, wins

…e moja Ivana,znam jednu ženu sa foruma koja je uzela muški nick..,ja sam ju u čuđenju pitala zašto…,ona je rekla..,onda će me više uvažavati…ja ti popravljam ocjene..,al to mogu samo triput…

– na jedinice i loše ocjene se jednostavno navikneš,
– ipak sam se ja tu s mnogima svadila, pokvarila im drukerske planove i što onda mogu očekivati.
– pa meni su prije dvije godine predviđali bankrot na burzi, tu na ovome forumu.
– trenutno sam i ja u minusu, ali ekipa koja je meni predviđala bankrot je u strašnom minusu.

– u međuvremenu puno sam toga naučila.
– zar nisam u top10 stalno u vrhu.
– sve moje prognoze su bez greške.
– nikada nisam drukala.
– imam samo ovaj nick, te sebe niti ne mogu ocijenjivati.
– i na koncu sam jako zadovoljna s svojim investicijama,
– u ovoj korekciji bez gubitka.
– a prava zarada će doći tek na jesen,
– meni se ne žuri jer ipak jako dobro znam što radim,
– ali ne znam kako će to Vama pomoći.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Pozdrav!

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kolega ako se dogodi da se država proda dio INE proda za cash doći će do javne ponude a prethodno do nadmetanja ponuđača što će uvelike podići cijenu po meni podcijenjene dionice INE. Vidite slučaj sa Plivom koliko je cijena porasla prilikom preuzimanja i koliko je CASH-a došlo na tržište, jer onda će INU prodavati i mirovinci, braniteljski fond, OIF-vi, mali ulagači a INA bi preuzimanjem postala dionica sa daleko manjim free floatom i kao takva poslije javne ponude relativno nezanimljiva dionica kojom bi se povremeno trgovalo ( slično kao PLIVA ). Naravno da bi se taj CASH dijelom prenio u ostale dionice, a da ne govorim da bi svi dioničari zaradili jer mislim da bi javna ponuda iznosila daleko više od navjeće cijene INE postignute na burzi.

Pozdrav

Slažem se kolega, no u tom slučaju nužno bi moralo biti više ponuđača da se postigne dobra cijena (kao kod plive). Osim toga mislim da je cjelokupni efekt plive bio više baziran na ogromnoj medijskoj popularizaciji burze, kakve prije toga nije bilo, i taj efekt je teško ponovit. A po mom mišljenju pliva je u svom sektoru bila važniji igrač od ine u svom. Nekako mislim da će se pliva u ovom slučaju teško ponovit. No nadajmo se da će biti po tvom scenariju. To bi bilo idealno za sve.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

3 mirovinca iz top10 bi prodajom INE vec po 3200kn utrzili 1,2 mlrd Kn..a gdje su tek ostali

evo nafte ispod 140 barem ja vidim tako ako griješim ispravite !!!!
Nymex Crude Future 139.80 -1.57
Dated Brent Spot 139.97 -1.56
za sada!!!!!!! [pray] [pray] [pray]

Four Star General

evo nafte ispod 140 barem ja vidim tako ako griješim ispravite !!!!
Nymex Crude Future 139.80 -1.57
Dated Brent Spot 139.97 -1.56
za sada!!!!!!! [pray] [pray] [pray]

ja vidim 139.49 [thumbsup]

3 mirovinca iz top10 bi prodajom INE vec po 3200kn utrzili 1,2 mlrd Kn..a gdje su tek ostali

Da ali su oni u tome tek koji mjesec,a ja skoro 2 godine i već sam vidio i više cijene tako da bi tek sa 4 tisućice bio oduševljen. No kako sada stvari stoje sa Inom sam u naj većem plusu.

who dares, wins

Ako mirovinci prodaju svoju najvredniju imovinu ui što će onda ulagati. U OPTE?

New Report

Close