Kad vidim kako Europa roni pitam se kud ćemo mi danas???
Podsjetit ću na staru narodnu
kud svi Turci tud i mali Mujo
Analitičari: Crobex će rasti zahvaljujući Ini
"Očekujem danas rast Crobexa, ponajviše pod utjecajem vijesti vezanih uz daljnju privatizaciju Ine. To su trenutno i jedine vijesti koje bi mogle razbuditi domaće tržište", kaže Saša Vakula, investicijski savjetnik u Argus vrijednosnicama.
Evo zašto treba raditi suprotno od analitičara.
Da bude jasno, u kešu sam 45%.
I lijepo sam se danas ponadao da ću kupiti blizu donje blokade, još kad sam vidio europćane pomislio sam to je to. A kad ono neide pa neide.
Sad će katastrofičari reći da je promet mali ( i uvaljati mi po 1% za svaki dupli nick).
Pa povećajte ga kolege i prodajte meni, jer je sutra "smak svita i neće radit ništa". [thumbsup]
Ht treba poklopit sa cca 200 kom da dođe na 265 kn , pa mi je smiješno kak su sad svi disciplinirani.
Pa čega se sad boje, nek lupaju kao i do sada il im je zagustilo..
Promet opet stagnira. Nista za mene danas, izgleda. Preostaje mi samo pratit i cekat
Nema baš panike, hm, kako to? Prodaja daleko gore…
Hvala val.
A što mislite ljudi dokad će trajati ova pat pozicija? Činjenica je da čak ni ovo crvenilo nije potaknulo rasprodaju, a ovaj keš koji čeka sa strane nikako da se oslobodi straha.
Hvala val.
A što mislite ljudi dokad će trajati ova pat pozicija? Činjenica je da čak ni ovo crvenilo nije potaknulo rasprodaju, a ovaj keš koji čeka sa strane nikako da se oslobodi straha.
kad će krvi biti do koljena tad će strah za ulaz biti minimalan
Nemam pojma o čemu ti pričaš, pa ti kao papiga, jedno te isto, pa i papigi bi dosadilo to ponavljati stalno.
IGH sve po asku, zanimljivo!