Danas aktivna trgovina na ADPL………. a PTKM može visoko Kn[smiley2]
zanimljivo, svi govore o nekoj euforiji na tržištu, a gledam CROBEX u minusu , – 0.96 %, većina mojih dionica stagnira ili čak nešto sitno pada posljednjih tjedan-dva… pa mi nije baš jasno. Jedino mi ZLAR dobro napreduje.
Neke vrlo špekulantske dionice ludo skaču, ali i lako padaju, pa ne mislim da su mjerodavne za tolike govore o eksplozivnom rastu i euforiji tržišta
Tony, dobro si primjetio, ali MACD na crobexu je ipak na cudno visokoj razini…
Inace, da vam jos jednom skrenem paznju na JDKM…pojavio se H nalog na kupnji, onoga casa kad se makne nalog od 1115 kom sa 410 ode cijena prema 500…
Bas se u ovom casu digla prodaja na JDKM na 399 kuna[smiley11]
KOSN 11 mil kuna prometa u sat vremena. A i IMZV dobro ide.
kaj je to KOSN nešto novo u kotaciji ?
znanac: ” KOSN 11 mil kuna prometa u sat vremena. A i IMZV dobro ide. ” kaj je to KOSN nešto novo u kotaciji ?
KOSN (Končar – Električni aparati srednjeg napona d.d.).
kakvo ugodno iznenađenje na KOEI na kraju dana he he … a cijeli dan niš … ko bi reko [smiley11]
_Mrzljak_: ” znanac: ” KOSN 11 mil kuna prometa u sat vremena. A i IMZV dobro ide. ” kaj je to KOSN nešto novo u kotaciji ? ” KOSN (Končar – Električni aparati srednjeg napona d.d.).
pa od kada je u kotaciji ?
KOSN 11 mil kuna prometa u sat vremena. A i IMZV dobro ide.
Pitanje je samo vrijedi li to tih para… saznat ćemo vrlo brzo [smiley1]
vjeko: ” _Mrzljak_: ” znanac: ” KOSN 11 mil kuna prometa u sat vremena. A i IMZV dobro ide. ” kaj je to KOSN nešto novo u kotaciji ? ” KOSN (Končar – Električni aparati srednjeg napona d.d.). ” pa od kada je u kotaciji ?
Od prošlog tjedna na VSE