Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali je današnji dan dokaz da smo mi tržište za sebe i da nemamo baš nikakve veze ni sa nikim i da naši FONDOVI rade kako hoće i dokad hoće i da nikom ne odgovaraju ovo je danas bilo ne smješno već jadno EU preko 2% u plusu a mi jedva 0 kakva BURZA BOŽE SAČUVAJ

ali se zato već mjesecima krcaju depozitima. Zanimljivo.

Da, bas gledam ovaj rast od 6x u 6 mjeseci.
Imas neku pretpostavku?

Dali je današnji dan dokaz da smo mi tržište za sebe i da nemamo baš nikakve veze ni sa nikim i da naši FONDOVI rade kako hoće i dokad hoće i da nikom ne odgovaraju ovo je danas bilo ne smješno već jadno EU preko 2% u plusu a mi jedva 0 kakva BURZA BOŽE SAČUVAJ

Ma naljutiše se ovi naši što zbog problema s lisabonskim sporazumom
smo malo dalje od Europe pa odlučili i ovdje lupit "kontru" [lol]

Mene jako interesira kretanje nafte sutra. Ako opet rukne dolje za 4 dolara, mislim da bi to bio ozbiljan znak da špekulanti mijenjaju fokus interesa i da bi naftni balon konačno mogao napraviti pššššš, ako ne i buuum.

U zadnje vrijeme sam primjetio da svaki komentar na cnbcu, cnn i ostalim financijskim portalima treba uzeti s debelom rezervom jer ih tržište baš i ne sluša, a nešto i sumnjam u njihovu volju da altruistički pomažu malom ulagaču.

Recimo danas ujutro su prognozirali da ode sve u pičvajz, prodajte ljudi sve, uključujući i lijevi bubreg, jer kad padne sve, kupit ćete novi za mjesec dana u pola cijene.

A kad ono…nafta pljas za 4 dolara, a indeksi ko da su irski a ne američki.

Treba uzeti u obzir i utjecaj cjene goriva na ljude koji proizvode potrošače – auto industriju. Čim GM najavi masovna otpuštanja, znači manju proizvodnju auta a samim time i manju američku potrošnju koja je još uvijek glavna i od koje arapi jako dobro žive.

Pustite sad Kineze na miru, ako oni udeseterostruče svoju potrošnju nafte kako se predviđa u 5 godine, ugušit će se u ispušnim plinovima kojih već sad ima previše, tako da mislim da će se vrlo brzo nafta vratiti ondje gdje je bila.

Kad se nafta vrati ispod 130 pa i niže, opet ćemo se hvaliti kako smo preživjeli veliku prevaru, a onda ćemo se umjesto da unovčimo znanje, opet nasanjkati na nešto novo i tako ukrug, sve zbog toga da Ivana može reći "i love this game" [cool]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Meni je sto se nafe tice znakovit bio jedan mali detaljcic-izjava nekog Iranskog zapovjednika da ce u slucaju rata zatvoriti prolaz kroz a nafta je nastavila padati a vjerujem da nam je svima poznato da je standardan scenarij kad se najavi samo malo jaca bura u mexickom zaljevu nafta raste za pokoji dolar.
Biti ce zanimljivo poslusati rezultate o padu potrosnje.

ali se zato već mjesecima krcaju depozitima. Zanimljivo.

Da, bas gledam ovaj rast od 6x u 6 mjeseci.
Imas neku pretpostavku?
[/quote]

Problem je što ih imam nekoliko. 🙂

Zasada čekam izvješće za prošli mjesec, onda bih si jedan dan mogao dati malo truda pa nacrtati to i podijeliti s forumom, pa možemo zajedno prodiskutirati.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Od INE izgleda ništa do listopada! [bye]

Ma nemoj! Ti mora da se šališ…

Kako smo samo u moru vijesti na tu temu uspjeli previdjeti tu činjenicu?

Moram kupit jače naočale… [img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/cool/cool0016.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0049.gif[/img]

Na koliko je završila nafta danas?

Kako ništa? Biti će sigurno poskupljenja goriva svakih 14 dana. [huh]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

OMV šalje svoju ponudu za Inu [huh]

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3121604/index.do;jsessionid=1EDC701120667855A2668C6ED89BC06F.2

No respect

OMV šalje svoju ponudu za Inu [huh]

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3121604/index.do;jsessionid=1EDC701120667855A2668C6ED89BC06F.2

Ovo je gore od Glembajevih [cool]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close