Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A i nafta je na 141,09

A i nafta je na 141,09

pa meni se nekako u zadnje vrijeme cinilo da se spremaju na iskrcaj na nafti…
previse je malih clanaka bilo vezano za pad nafte…
a ako sam dobro gledao cini se da je ovaj krak bio treci val rasta nafte…
znaci sad bi moralo dole.

tak se meni cini. [huh]
moglo bi se to dobro odbiti…jer pazi, 5 dolara nije mali pad za naftu.
bit ce tu jos svasta… [thumbsup]

Ja imam osjećaj kojem se ne mogu otet, a to je da ovo fondovi prešutno rade u dosluhu. Obaraju tržište i posebno HT, dok ne dođe na cijenu IPO-a. Drže gomilu keša na računu i samo čekaju stampedo do kojega će doći. A onda kada budu sigurni da su sve strašljivce posisali, slijedni nam rast. Samo, što ako stvari kod ovog hodanja po rubu izmaknu kontroli? Što ako prodaja koja će uslijediti premašuje i njihve rezerve?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

na svim dionicama koje pratim kupnja se dosta povećala.

A prodaja puna skrivenih naloga.[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/rolleye/rolleye0012.gif[/img]

[

11,385.43 +96.89 +0.86%
kaj se ovo dogadja?
cini se da ameri hitaju prema gore,…
vidi – skoro 100 bodova u 5 minuta..

kod nas nema reakcije … valjda bu bilo..
do sada smo uvijek nekako odreagirali.

A i nafta je na 141,09

Ma lovi se u mutnom dok se još može

A i nafta je na 141,09

pa meni se nekako u zadnje vrijeme cinilo da se spremaju na iskrcaj na nafti…
previse je malih clanaka bilo vezano za pad nafte…
a ako sam dobro gledao cini se da je ovaj krak bio treci val rasta nafte…
znaci sad bi moralo dole.

tak se meni cini. [huh]
moglo bi se to dobro odbiti…jer pazi, 5 dolara nije mali pad za naftu.
bit ce tu jos svasta… [thumbsup]
[/quote]

U jednom trenu nafta je pala na 140,20. sad je malo ispod 141 dolar.

Ja imam osjećaj kojem se ne mogu otet, a to je da ovo fondovi prešutno rade u dosluhu. Obaraju tržište i posebno HT, dok ne dođe na cijenu IPO-a. Drže gomilu keša na računu i samo čekaju stampedo do kojega će doći. A onda kada budu sigurni da su sve strašljivce posisali, slijedni nam rast. Samo, što ako stvari kod ovog hodanja po rubu izmaknu kontroli? Što ako prodaja koja će uslijediti premašuje i njihve rezerve?

Mislim ja da neće bit prevelike prodaje bez obzira na sve do sada

sto se tice strasljivaca ja mislim da su ih iscrpili…
onaj tko je ostao sigurno nece prodavati na nizim razinama.

mislim, bili smo i nize od ovoga i prezivjeli,
znaci, znamo i za losije…
a s obzirom da smo ovo "losije" prezivjeli ne bojimo se "boljeg"….

zato i do sada i nije bilo panike.
jel se slazemo da nije bilo panike?

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.504,29 0.01% 74.173.511,35 kn 51.139.703,57 kn 23.033.807,78 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ako su dosada znali isplanirati pad, budi siguran da će znati kontrolirati situaciju i nadalje.

Što se casha tiče, nisu to neke količine, ali se zato već mjesecima krcaju depozitima. Zanimljivo.

Doduše, izvještaj za 06. mj. još uvijek nije pristigao, biće za koji dan…

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=10

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ako su dosada znali isplanirati pad, budi siguran da će znati kontrolirati situaciju i nadalje.

Što se casha tiče, nisu to neke količine, ali se zato već mjesecima krcaju depozitima. Zanimljivo.

Doduše, izvještaj za 06. mj. još uvijek nije pristigao, biće za koji dan…

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=10

Da ne bude zabune, sve gore se odnosi na mirovinske. Nove suverene vladare hrvatskog tržišta kapitala.[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/61.gif[/img]

OIF-i vjerujem da još uvijek plaćaju mise da im ulagači više ne odlaze, a sve ostalo im je manje bitno. [pray]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Opako bi moglo krenuti [thumbsup]

07.07.08. | 09:28
Danas predviđam malo veći promet, zbog formiranja druge stepenice, a što se tiče rasta, možda malo index pogura gore.
[/quote]

Ovi koji mi daju hrpu jedinica za ovo dobro predviđanje danas ujutro, neka si malo razmisle, zašto mi trenutno pogađanje ide od ruke.[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0049.gif[/img]

New Report

Close