Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni tu nije nešto jasno. Kad su Njemci kupovali od članova uprave, cijena na burzi je bila >1500 kuna. Sada su ti isti Nijemci zainteresirani za još, a cijena je oko 800 kuna. Zna li netko po kojoj cijeni je uprava prodala svoje dionice?

Mislim na DDJM.

Sjećam se da je u novinama bio interview s nekim od tih likova, pa su ga baš pitali po koliko je prodao i nikako nije htio otkriti, pod izlikom da to ne bi bilo fer (samo ne znam, za koga :)). Eto, ovo je po sjećanju… da li je iscurilo drugdje, ne znam, ne pratim osobito ovu dionicu.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

evo, pa ‘ko sretan a ‘ko tužan:

Crobex: 3503.58 Promjena: -0.01%

+0,12%

dugo te nema i ti baš negativno, čudno skroz
[/quote]

Ma ustvari nisam htio biti negativan, nego sam se htio malo podsmjehnuti na činjenicu da promjena u crobexu od 0,05% radi tako veliku promjenu u ljudskom raspoloženju, što mi je dosta smiješno. Naime crobex je bio na +0,04% prije nego što je došao na -0,01%

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

evo, pa ‘ko sretan a ‘ko tužan:

Crobex: 3503.58 Promjena: -0.01%

+0,12%

dugo te nema i ti baš negativno, čudno skroz
[/quote]

Kako negativno, pa čovjek je realan.

ISTRESANJE NA dlkv!!!!!

Nije sve tako sivo.....

ISTRESANJE NA dlkv!!!!!

Evo podrške

CIJENA KOLIČINA
801,02 30
801,00 20
800,01 9
800,00 14
797,50 600
797,00 500

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nakon dužeg razdoblja BDI napokon krenuli gore.

Promet od preko 2 000 000 kn na FRNK-R-A.

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Dok mi vodimo brigu na koliko je izašla koja uprava iz koji tvrtki ja mogu slobodno reći da nije ni jedna fulala kao ni LUKOVIĆ i polako natrag po naj nižim cjenama ako su zadovoljni a ako nisu kao da je to problem pa MENAĐERI će to još srušit a nama lupit priču kako je kriza i sve 5 eto dok EU se vraća iz dana u dan mi još vjerujemo da je kriza jer je to napisao neki novinar kao i danas EU 1% PLUS a mi

na svim dionicama koje pratim kupnja se dosta povećala.

@PD
p.s. Što se događa sa serverom PD-a? Ne može se ništa normalno raditi, neprestano izbacuje.

Ne mogu vjerovat da ćemo danas zatvorit sa minusom.

[shocked]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

11,385.43 +96.89 +0.86%
kaj se ovo dogadja?
cini se da ameri hitaju prema gore,…
vidi – skoro 100 bodova u 5 minuta..

kod nas nema reakcije … valjda bu bilo..
do sada smo uvijek nekako odreagirali.

New Report

Close