Meni tu nije nešto jasno. Kad su Njemci kupovali od članova uprave, cijena na burzi je bila >1500 kuna. Sada su ti isti Nijemci zainteresirani za još, a cijena je oko 800 kuna. Zna li netko po kojoj cijeni je uprava prodala svoje dionice?
Mislim na DDJM.
Sjećam se da je u novinama bio interview s nekim od tih likova, pa su ga baš pitali po koliko je prodao i nikako nije htio otkriti, pod izlikom da to ne bi bilo fer (samo ne znam, za koga :)). Eto, ovo je po sjećanju… da li je iscurilo drugdje, ne znam, ne pratim osobito ovu dionicu.
+0,12%
dugo te nema i ti baš negativno, čudno skroz
[/quote]
Ma ustvari nisam htio biti negativan, nego sam se htio malo podsmjehnuti na činjenicu da promjena u crobexu od 0,05% radi tako veliku promjenu u ljudskom raspoloženju, što mi je dosta smiješno. Naime crobex je bio na +0,04% prije nego što je došao na -0,01%
+0,12%
dugo te nema i ti baš negativno, čudno skroz
[/quote]
Kako negativno, pa čovjek je realan.
ISTRESANJE NA dlkv!!!!!
Evo podrške
CIJENA KOLIČINA
801,02 30
801,00 20
800,01 9
800,00 14
797,50 600
797,00 500
Promet od preko 2 000 000 kn na FRNK-R-A.
Dok mi vodimo brigu na koliko je izašla koja uprava iz koji tvrtki ja mogu slobodno reći da nije ni jedna fulala kao ni LUKOVIĆ i polako natrag po naj nižim cjenama ako su zadovoljni a ako nisu kao da je to problem pa MENAĐERI će to još srušit a nama lupit priču kako je kriza i sve 5 eto dok EU se vraća iz dana u dan mi još vjerujemo da je kriza jer je to napisao neki novinar kao i danas EU 1% PLUS a mi
@PD
p.s. Što se događa sa serverom PD-a? Ne može se ništa normalno raditi, neprestano izbacuje.
Ne mogu vjerovat da ćemo danas zatvorit sa minusom.
[shocked]