Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ništa izbjegnuto, koliko vidim MOL nije postao većinski vlasnik.

I piše …vlada će za 19% INE dobiti 6% MOL-a…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nije ništa izbjegnuto, koliko vidim MOL nije postao većinski vlasnik.

I piše …vlada će za 19% INE dobiti 6% MOL-a…

Je a to ce dionicarima pomoci kako? BSN

Koliko znam Vlada još uvijek ima paket od 25% što je po trenutnoj cijeni vrijedno 6.500.000.000 kn. Jučer čitam da se na forumu špekulira o padu vrijednosti dionice sutra, a tek počinje rasplet, pardon zaplet. Na prvi pogleda ne izgleda nešto, ali na drugi će izgledati.

Molimo Te za jedno veliko preuzimanje na HR tržištu kapitala i priljev svježeg casha na tržište

[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovaj vikend potvrda dviju prije svega dobrih vijesti ta nas:

a) potvrda proeuropske srpske Vlade
b) zamjena dionica INE i MOL

ono što u cijeloj karici u ovoj korektivnoj fazi nedostaje je jedna odlučna borba na našem tržištu koja bi donijela mnogo svježeg casha te potaknula mogući rast u zemlji i regiji.

Molimo se da i to dođe skoro…

Molimo Te za jedno veliko preuzimanje na HR tržištu kapitala i prijev svježeg casha na tržište

[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]

Mislim da ova trampa kruške za jabuke neće spasiti market, već branitelje.
O priljevu da ne govorimo.
Zato Sanader koji je mogao dobiti čisti cash i staviti ga u braniteljski fond, i biti plaćen oko 2700kn po dionici od OMV-a, ili više.
Čovjek se može samo zapitati…[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/sign/sign0065.gif[/img]

Ništa neka MOL ponudi svoje dionice svakom dioničaru INE u zamijenu za iste.

[thumbsup]

Ako će ih dati po fer cijeni, zašto ne?

Usput, da malo i Mađari vide kako to izgleda kada su u dionici deseci/stotine tisuća drhtavih hrvatskih ručica. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/30.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

u ovom trenutku bas me interesira kako ce ptkm odreagirati sutra

Samo imam za reci jedno:JADNA MAĐARSKA

sreca je samo popratni faktor znanja

U citiranom ti je jedna veeelika kontradikcija tj. ako malo bolje razmislis upravo je izbjegnuto jedno veliko preuzimanje. Dakle, nista od velikog priljeva casha tnx to Sanader.

Ne mora biti!
Kako li će ulagači reagirati kada shvate da MOL neće plačati 3k po dionici nego 2,6k?

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

evo lijepih vijesti, ne znam je li već neko objavio:

Provizije za Moj uspješni portfelj snižene na samo 0,5 i 0,4 posto

04.07.2008.

Od 07. srpnja provizije za uslugu ‘Moj uspješni portfelj’ biti će snižene s dosadašnjih 0,8, 0,7 te 0,6 posto na nove, još povoljnije razine na tržištu od samo 0,5 i 0,4 posto. Ove najpovoljnije brokerske provizije kao i do sada u sebi objedinjuju brokersku i burzovnu proviziju, tj. uključuju troškove transakcije od strane brokera te troškove Burze i Središnje depozitarne agencije.

Uz neprestano nadograđivanje i obogaćivanje usluge ‘Moj uspješni portfelj’ dodatnim sadržajima kako bismo korisnicima olakšali rad te osluškujući sugestije korisnika koji su uvelike pripomogli razvoju naše usluge, odlučili smo sniziti provizije za ovu uslugu na samo 0,5 i 0,4 posto, trenutno najniže provizije na tržištu.

Stoga smo dosadašnje tri razine provizija u iznosu od 0,8, 0,7 te 0,6 posto zamijenili ljestvicom od dvije razine u iznosu od samo 0,5 i 0,4 posto, pri čemu minimalna provizija ostaje nepromijenjena na dosadašnjih 50 kuna. Provizija od 0,5 posto odnosi se na sve postojeće kao i nove korisnike koji će s korištenjem usluge ‘Moj uspješni portfelj’ započeti nakon 07. srpnja, dok se provizija od 0,4 posto odnosi na korisnike koji u godinu dana rada ostvare kumulativni promet u iznosu većem od 5 milijuna kuna.

Što se tiče otvorenih, a neizvršenih naloga ukoliko se oni eventualno izvrše, obračunati će se po novoj, nižoj proviziji te ih stoga nije potrebno otkazivati i zadavati nove.

To jedino ne vrijedi za otvorene, a djelomično izvršene naloge, koje je potrebno otkazati.

Prva Generacija d.o.o.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Poštovanje,
evo mene na odmoru od opakog sunca i bolesnih vrućina, odlučio sam malo vidjeti kaj vi pišete i mislite.
Ovo sa Inom mi je totalna idiotarija, jer našem tržištu je potreban cash a ne zamjena za druge dionice.

Dobro je jedino za BF a to je naravno jedini i glavni cilj našeg dragog Ive, jer ako ugrozi BF onda može u mirovinu.

Očekujem daljnji pad svijestih index pogotovo dax i DJ, a dali će crobex biti imun na njihov pad vidjet ćemo.
U svakom slučaju ostajem u cashu još neko vrijeme jer mi se nikako ne sviđa kaj se događa.

A vi kolege, vidim da ste nervozniji od mene koji sam u cashu, a pričali ste da će biti obrnuto.

Odo ja dalje na plažu, kupajuči se i malo sunčati (vruće je za poluditi) a vi se brinite o minusu na svom portfelju.

Ovaj tjedan sam sigurno još u cashu, mogo bi uću jedini ako sve padne za još 20%, u protivnom se kupam bez gledanja burze i foruma.

Pozzdrav i držite se sutra.

btw ovaj tjedan je tjedan INE, ali isto tako crni tjedan drugih dionica jer će mnogi tražiti spas od gubitaka u dionicama INE.

pozz

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Poštovanje,
evo mene na odmoru od opakog sunca i bolesnih vrućina, odlučio sam malo vidjeti kaj vi pišete i mislite.
Ovo sa Inom mi je totalna idiotarija, jer našem tržištu je potreban cash a ne zamjena za druge dionice.

Dobro je jedino za BF a to je naravno jedini i glavni cilj našeg dragog Ive, jer ako ugrozi BF onda može u mirovinu.

Očekujem daljnji pad svijestih index pogotovo dax i DJ, a dali će crobex biti imun na njihov pad vidjet ćemo.
U svakom slučaju ostajem u cashu još neko vrijeme jer mi se nikako ne sviđa kaj se događa.

A vi kolege, vidim da ste nervozniji od mene koji sam u cashu, a pričali ste da će biti obrnuto.

Odo ja dalje na plažu, kupajuči se i malo sunčati (vruće je za poluditi) a vi se brinite o minusu na svom portfelju.

Ovaj tjedan sam sigurno još u cashu, mogo bi uću jedini ako sve padne za još 20%, u protivnom se kupam bez gledanja burze i foruma.

Pozzdrav i držite se sutra.

btw ovaj tjedan je tjedan INE, ali isto tako crni tjedan drugih dionica jer će mnogi tražiti spas od gubitaka u dionicama INE.

pozz

[yawn] [yawn] [yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Baš je interesantno čitati kako se pojedinci poput pobjednika brinu za nas koji smo u dionicama..čak su u stanju "skoknuti" sa plaže samo da nam kažu što nas sutra očekuje na burzi…hmm,ćini mi se da je kolega pobjednik dobio sunćanicu…a tako je to,netko se prži na suncu a netko an burzi… [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

New Report

Close