Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je doslovno stao na kočnicu. I sa prometom i sa rastom Crobexa.
Ako se INA odbije od gornjeg bollingera i HT potone ispod 265, čeka nas pravo iznenađenje.

Ispuhao se odbijanac. Nismo još uvijek čvrsto probili 3500 i promet se smanjuje.
U ponedjeljak opet dolje.
Bull runčina da veća ne može biti.

Ovo danas, kao i prošli petak podsjeća me na mladenku na svadbi kad baca buket preko glave…dok se neudane cure trzaju kod svakog pokušaja….. [lol]

crobi 3.503.77 tko bi rekao …zanimljiva borba zadnjih nekoliko minuta…lijepo , lijepo..kao sto mi je jedan novinar rekao prije mjesec dana na crobiju negdje oko 4000 …˝pogledaj kako je adris sada jeftin bit ce to sigurna lova na jesen a crobi ce se dotle kretati izmedu 3500-3900˝ …zivi bili pa vidjeli…
…nemam adris niti cu ga imati i nije ovo nikakav poziv na kupnju vec komentar trgovanja…

koliko se sječam ako je petkom bio crobex u plusu nastavljal je istim putem i ponedeljkom [thumbsup]

NEMA PREDAJE

koliko se sječam ako je petkom bio crobex u plusu nastavljal je istim putem i ponedeljkom [thumbsup]

A ovaj tjedan? U ponedjeljak smo pali nakon dobrog petka.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Kaj se ovi RBA fondovi srame stavit cjenu udjela za 3.7., do kud je to došlo da još sad nema
cjene.
Kaj se događa nekaj sa fondom ako uđe u veći minus od 40% ?

Kaj se ovi RBA fondovi srame stavit cjenu udjela za 3.7., do kud je to došlo da još sad nema
cjene.

Onda nezadovoljni gradani zapale banku

sreca je samo popratni faktor znanja

Jednom i da mi lansiramo odjeb Europi.
Oni u debeli minus a mi udahnuli zrak. [lol]
Stoga evo jedna prigodna stvar za sve bogate naftaše, Europu, USA i Aziju.
http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE&feature=related

na istoku u ponedeljak formiranje proeuropske vlade, danas potpisan koalicijski sporazum [thumbsup]

NEMA PREDAJE

cjene.

tada je u minusu vecem od 40%
mislite pitat što se može dogodit, imovina padne ispod nominale 1 mk i gašenje fonda

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Naši fond menageri vjerojatno su išli u EU i po ostalim djelovima globusa kao dokupiti jeftino a izgleda da su uletili u pravu klopku kojoj se još mnogo dana ne nazire kraja jer po svemu sudeći priča o Nafti ne prestaje jer svima je jasno dok god neki čelnik neke naftom bogate zemlje izjavi da bi nafta mogla u skoroj budućnosti dostići određenu cjenu mešetari na robnim burzama sve učine da se to i dogodi, a gospodarstvo samo zbraja troškove povezane s ovim fenomenom, a vlade zbrajaju postotke inflacije i svima je jasno da dionice u bliskoj budućnosti još mogu samo tonuti. U ovoj priči bankara i bogatih zemalja još nisam vidio ni jedan ozbiljan projekat ili izjavu da smiri ove tenzije ozbiljnim razmišljanjima o proizvodnji alternative za naftu, a svima je dobro poznato da ona već postoji. Japanci se već vozikaju na vodik, princ Charls na etilni alkohol, što proizlazi da su naftni lobiji u svjetu toliko jaki da zatiru svaku alternativu i upravljaju političarima kao voštanim figurama a sve u svrhu izvlačenja super profita, stvaranja atmosfere straha za budućnost, rušenja burzi i sve se pitam do kada, zar nema odgovora ni hrabrosti u poslovnom svjetu da se već jednom stavi točka na "i" i počne ulagati u ovakve projekte jer ja bih bio prvi a sigurno ne i zadnji koji bih sutra kupio vozilo na vodik pa barem ga platio 20 % -%50 skuplje samo da vidim kraj ovoj pohlepi.

New Report

Close