Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na nekim dionicama stvaraju se razlike između prodaje i kupnje pa svaki trzaj dovodi do blokade. Lijepo je za vidjeti, a naročito će biti lijepo kad se to dogodi na likvidnim dionicama [thumbsup]

liči li vam ovo na scenario od prošlog petka? Meni jako.

strpljen..spašen Time is on my side

Evo crobex u laganom plusu. Dan bi mogao završiti u većem plusu uz iznadprosječan promet. [thumbsup]

daj bože ali mislim da je ovo VARKA

liči li vam ovo na scenario od prošlog petka? Meni jako.

Meni također.
Scenario prije velikog pada.
Daj bože da nije tako.

Evo crobex u laganom plusu. Dan bi mogao završiti u većem plusu uz iznadprosječan promet. [thumbsup]

[/quote]

kako mislis dajboze, kad si ti u CASHU i navijas za pad? [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Pada kota 805,00 na Dalekovodu. 🙂

(imatelj DLKV)

Navlakuša na ATPL do skoro 2400kn, a onda iskrcavanje po bidu.

Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.

Mislim da mirovinci kupuju od onih koji izlaze.

Mislim da ćemo nakon ovoga imati penzije veće nego plaće lol
Ipak mirovinci igraju na rok od 20 godina.
[/quote]

[/quote]

Sve će to vlada nivelirati, a granicu za mirovinu povećati na 80god. i ostane im naša lova

@asdfgh123

eh da, kaj ti nije malo dosadno s takvim potrfeljom, mislim nemas ni jednog gradevinara ni brodara…
a oni su najforniji…
[thumbsup]

Trenutno razmišljam da li pokušati kupiti (samo jednog od ova tri ću izabrati, ali na period do kraja godine):

1. Tehnika (cca 4900) – trenutno se čini najpovoljnija po fundamentima od građevinara , ali imam neki loš feeling vezano uz razvoj, kao da su stali umjestu (Ingra i IGH se bolje razvijaju).
2. ATPL (ispod 2300) – ona baš pleše po valovima, uz okretanje trenda vrlo brzo dođe na 2700-2800
3. ADPL (oko 120) – moglo bi biti duže ulaganje nego što očekujem

Uz okretanje trenda, moguća zarada oko 15-20%.
[/quote]

ok, ja bi od ovoga kaj si nabrojio uzeo samo ATPL i IGH…
necu nista vise kupovati jer sam vec kupio sto sam mislio ali ako bi ponovo birao od tvojih opcija to bi uzo…
eto.!
sretno! (ja vjerujem da ce biti sretno…)
[thumbsup]

Crobex upravo probio 3500. Prema [thumbsup]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

[/quote]

kako mislis dajboze, kad si ti u CASHU i navijas za pad? [lol]
[/quote]
pa keša uvjek moraš imat a dionica imam cc 40%

Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.

Mislim da mirovinci kupuju od onih koji izlaze.

Mislim da ćemo nakon ovoga imati penzije veće nego plaće lol
Ipak mirovinci igraju na rok od 20 godina.
[/quote]

[/quote]

Sve će to vlada nivelirati, a granicu za mirovinu povećati na 80god. i ostane im naša lova

[/quote]

Ili možda ukinu mirovine

New Report

Close