Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.

Mislim da mirovinci kupuju od onih koji izlaze.
Ipak mirovinci igraju na rok od 20 godina.

Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.

Mislim da mirovinci kupuju od onih koji izlaze.

Mislim da ćemo nakon ovoga imati penzije veće nego plaće lol
Ipak mirovinci igraju na rok od 20 godina.
[/quote]

strpljen..spašen Time is on my side

NEKO JAK IZLAZI na ATLANSKOJ i na IGH

To znači da netko "SLAB" ulazi, ili griješim?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

NEKO JAK IZLAZI na ATLANSKOJ i na IGH

POGREŠNO MIŠLJENJE da bi netko prodao to mora netko da i kupi a kod ove dvije dionice i nije neki problem . Kad se dvije ruke slože sve se može to je stara uzrečica

to se odnosi na starije kredite
[/quote]

znači po novom može povrat i akoj je ispod 6% kamata? od kad to?
možeš li potkrijepiti to nekim dokumentom?
hvala

Sorry na off topicu

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

krenuo fini odbijanac.
bit će to lijep plus danas.

hate red

Ako misliš na povrat na porez, na sve stambene kredite nakon 01.01.2003. godine se može dobiti povat poreza, i ne treba ti link to je istina.

Oni prije 01.01.2003. godine mogu ali iznad 6%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

krenuo fini odbijanac.
bit će to lijep plus danas.

Sve se više dioničara ukrcava, a mi padamo.
Vrlo složena situacija.
I mali plusić nam je kao veliki signal, daje nam nadu, umjesto da čekamo potvrdu okreta trenda.
To bi otprilike bio dosta veliki plus par dana na malo većim prometima.

Šta je sad? ‘Ko je dig’o ručnu?

Lijepo je bilo vidjeti ovaj blitzkrieg, ostalo je još skrivenih, samo se pitam šta se čeka. Ako danas završimo u plusu, mislim da bi to mogla biti točka preokreta trenda.

već je to jučer bilo vidljivo

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@asdfgh123

eh da, kaj ti nije malo dosadno s takvim potrfeljom, mislim nemas ni jednog gradevinara ni brodara…
a oni su najforniji…
[thumbsup]

Trenutno razmišljam da li pokušati kupiti (samo jednog od ova tri ću izabrati, ali na period do kraja godine):

1. Tehnika (cca 4900) – trenutno se čini najpovoljnija po fundamentima od građevinara , ali imam neki loš feeling vezano uz razvoj, kao da su stali umjestu (Ingra i IGH se bolje razvijaju).
2. ATPL (ispod 2300) – ona baš pleše po valovima, uz okretanje trenda vrlo brzo dođe na 2700-2800
3. ADPL (oko 120) – moglo bi biti duže ulaganje nego što očekujem

Uz okretanje trenda, moguća zarada oko 15-20%.

Ode MLNR i ZTNJ u blokadu,zna li netko što se dešava…

Pa i ptice na grani znaju već mjesecima, samo nemaju svi muda kupovat kad pada nego uglavnom kupuju kad raste i to od onih koji su kupovali kad je padalo! I tako u krug već stotinama godina!
Rekla bi Ivana7 "I love this game"!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Evo crobex u laganom plusu. Dan bi mogao završiti u većem plusu uz iznadprosječan promet. [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close