asdfgh123 ajd mi molim te pojasni ovo oko poreza za stambeni kredit, ja sam mislio da ide kamata samo iznad 6%, kako je rijesenje za to
to se odnosi na starije kredite
uh, koji prekrcaj na ATPL! lijepo… Ima ih koji i kupuju.
Svejedno je ostala brana na 2300kn, u iza nje MEGA skrivani nalog.. Ali prekrcaji znači da netko kupuje po dogovorenim transakcijama, jer nam je na ZSE mala likvidnost.
Konačno malo prometa na burzi. I konačno nalozi na prodaji po volji velikih.
priTISK… Samo se gomilaju nalozi na asku…
Fine transakcije na ERNT i ADRS-P-A.
kakve to fine??
uh, koji prekrcaj na ATPL! lijepo… Ima ih koji i kupuju.
I na IGH
Postoji li način da se ukinu ovi skriveni nalozi (i na asku i na bidu)?
Mislim da nije pošteno da se skrivaju nalozi tako da se ne mogu znati točne količine koje ipak (ne doslovno) određuju smjer kretanja pojedine dionice. Da li se i na svjetskim burzama koristi ovakav način trgovine?
Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.
Još nije ni podne, a već se skupilo oko 35 mil prometa dionicama. Likvidnost se očito povećava ovih dana.
Neka neka bilo je i vrijeme. [thumbsup]
Šta je sad? ‘Ko je dig’o ručnu?
Lijepo je bilo vidjeti ovaj blitzkrieg, ostalo je još skrivenih, samo se pitam šta se čeka. Ako danas završimo u plusu, mislim da bi to mogla biti točka preokreta trenda.
@asdfgh123
HT ce ti odletiti gore cim se malo promjeni situacija na vanjskim burzama.
to bi moglo biti nedgje u 9-10 mjesecu…
ovaj cirkus s naftom nece jos dugo trajati, nesto ce se vec dogoditi.
situacija je previse napeta. i neodrziva.
ako pratite tisak mozete vidjeti da se polako provlace mali clanci koji upucuju na znatan pad cijene nafte nakon pucanja balona.
nemam vise nikakav komentar osim da se slazem da je HT nasa uvjerljivo najbolja dionica.
eh da, kaj ti nije malo dosadno s takvim potrfeljom, mislim nemas ni jednog gradevinara ni brodara…
a oni su najforniji…
[thumbsup]
@asdfgh123
HT ce ti odletiti gore cim se malo promjeni situacija na vanjskim burzama.
to bi moglo biti nedgje u 9-10 mjesecu…
ovaj cirkus s naftom nece jos dugo trajati, nesto ce se vec dogoditi.
situacija je previse napeta. i neodrziva.
ako pratite tisak mozete vidjeti da se polako provlace mali clanci koji upucuju na znatan pad cijene nafte nakon pucanja balona.
nemam vise nikakav komentar osim da se slazem da je HT nasa uvjerljivo najbolja dionica.
eh da, kaj ti nije malo dosadno s takvim potrfeljom, mislim nemas ni jednog gradevinara ni brodara…
a oni su najforniji…
[thumbsup]