Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skriveni na kupnji na IGH.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tko ima najveći dio portfelja u INI zbilja je na konju, kod ove korekcije nije ništa ni osjetio, no mene zanima kada sve krene UP, kakav će biti odnos rasta cijene INE s obzirom na druge likvidne dionice (IGH, ATPL, DLKV…..). Može li se dogoditi da bude obrnuto proporcionalan??? [huh]

Na KORF bio skriveni na ask-u oko 20.000 komada, ali je na brzinu pojeden. [thumbsup]

Na KORF bio skriveni na ask-u oko 20.000 komada, ali je na brzinu pojeden. [thumbsup]

Evo što se događa kada ne radi američka burza.
Ko da si odsjeko ruke našim fond managerima i "stručnjacima".
Ne znaju bili dole bili gore. Na sto su muka. Crobex pleše tamo vamo a dionice zaista šareno
i sa minijaturnim volumenima.
I onda netko kaže da kakve mi veze imamo sa amerikom?
Pa svaki "pravi" fond manger ima pred sobom lcd dvometarske dijagonale sa friškim podacima
sa američke burze. Bulje u njega cijeli dan i plešu kako i tamo plešu.
Danas predvidjeti smjer našeg tržišta je kao bacati grah ili gledati u iznutrice pileta.

ako se prati američka burza zar nije onda logično da se gleda predhodni dan ,jer ionako oni poćimaju sa radom u našem posljednjem satu trgovanja ? ovo mi nema baš logike…ali što je još logično na našoj burzi?

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Htio sam danas ponovi uletiti, ono kao mora ići gore, ali sam se suzdržao i eto, dionice opet pale. Cash je siguran.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

ako se prati američka burza zar nije onda logično da se gleda predhodni dan ,jer ionako oni poćimaju sa radom u našem posljednjem satu trgovanja ? ovo mi nema baš logike…ali što je još logično na našoj burzi?

Ja pratim ovo!

Vaš link

Ententinis je uvijek u pravu.
I kad viče da to ide preko 4000, jer i ide,
i kad viče da to ide dolje jer i ide dolje.
Vi ne razumijete da treba samo pratiti trend.
Kad je trend up onda sam i ja up.
Kad je trend down onda sam ja down.
Šta vam je tu čudno?
Pa to su osnove investiranja

Nisam ni mislio da ces shvatit poantu.
pozz, amen

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Htio sam danas ponovi uletiti, ono kao mora ići gore, ali sam se suzdržao i eto, dionice opet pale. Cash je siguran.

kolega ovo ste napisali u 10:45…..do kraja dana se moze desit svasta

sreca je samo popratni faktor znanja

Evo što se događa kada ne radi američka burza.
Ko da si odsjeko ruke našim fond managerima i "stručnjacima".
Ne znaju bili dole bili gore. Na sto su muka. Crobex pleše tamo vamo a dionice zaista šareno
i sa minijaturnim volumenima.
I onda netko kaže da kakve mi veze imamo sa amerikom?
Pa svaki "pravi" fond manger ima pred sobom lcd dvometarske dijagonale sa friškim podacima
sa američke burze. Bulje u njega cijeli dan i plešu kako i tamo plešu.
Danas predvidjeti smjer našeg tržišta je kao bacati grah ili gledati u iznutrice pileta.

Ma gledaju sad Europu …kud DAX tu i oni

od uletavanja nis, da je situacija kao sredinom travnja kad se sve oporavilo svakako da
ali kak ce biti kad nafta dode na 170$?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

zuto oznacenog investitora bih zaista zelio upoznati 🙂 🙂

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

New Report

Close