za iskusniju gospodu, gospodje i gospodjice dokle ce ovo mucenje i padanje i dali je realno ocekivati crobex na prolječe sljedeče godine cca 4200-4300 barem moze i na PM
hvala
realno je ocekivati da ce netko ocekivati crobex na cak i puno vise od 4200-4300…
[lol]
Kako je krenulo ovo na zse uskoro će dividende bit od 10-30 posto,A TO JE SUPER, dakle gledajmo ovaj pad sa vedrije strane!!!
NIJE DAKLE SVE TAKO CRNO KAKO SE ČINI !!!
[lol]
je, ali samo za one koji ulaze na ovim razinama… [angry]
[/quote]
Ne niste u pravu.Ako je dobro za one koji ulaze po ovim cijenama znaći da vi oćekujete rast,a za
većinu svaki rast je dobar, jer predstavlja virtualnu dobit ili smanjenje gubitka.Smanjeni gubitak
je dobitak i treba zaboraviti što je bilo.Svaki dan je šansa i to i jeste draž burze.
Iskreno danas sam očekivao veliki i panični pad ujutro,ali sam naloge postavio toliko nisko da ni jedan
nije prošao.Izgleda da veliki igrači sve drže pod kontrolom i na miru dokupljuju,a cijene lagano padaju,sa rijetkim odbijancima tako da su i daytraderi/taj sam/ odustali od svojih igara.
Ali što će biti sutra.Ne bih se usudio prognozirati,ali ako tržište danas nije dobro palo ,a sve se poklopilo da se i to dogodi.A nije.Da li smo dotakli dno.Da na fundamentalno jakim dionicama.Nitko
ih rado ne prodaje,a rijetko se dogodi da netko pomete kupnju na takvim dionicama,nego se lagano
i strpljivo dokupljuje.Ovaj pad je potpuno drugaćiji od onod iz travnja.Sada padamo lagano ,ali
stabilno i sa manjim prometima,a to bi trebao biti znak da je dno blizu.
Sve je manje paničara,jedini pokoji marginaš napravi veću štetu.Ali i nas marginaša je sve manje
iako u ovom trenutku ih ne treba zatvarati/mislim na kredite/,dapaće treba uzimati nove.Ima jako
puno jeftine robe,a dobre kvalitete.
za iskusniju gospodu, gospodje i gospodjice dokle ce ovo mucenje i padanje i dali je realno ocekivati crobex na prolječe sljedeče godine cca 4200-4300 barem moze i na PM
hvala
Teško je reći za CROBEX gdje će i kada. Neki dan sam čitao o S&P indexu; pao ove godine 17,5% a očekuje se u plusu 5-6%.
hvala
aktualnije je pitanje dokle će Crobi padati jer o tome ti ovisi i rast , vremenski i visinski
Naj više padamo u EVROPI mi smo prvaci
nije točno , Oslo -2,71 %
evo onda 100tka od mene.valjda se mozemo jednom svi zajedno proveseliti!
[thumbsup]
[lol]
ps. mene veseli to sto kupujem igh za 8xxx…..
hvala Sanci… [thumbsup]
[/quote]
Šuti… da ne bi sutra Sanči to isto prodavao po 7xxx. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img]
evo onda 100tka od mene.valjda se mozemo jednom svi zajedno proveseliti!
[thumbsup]
[lol]
ps. mene veseli to sto kupujem igh za 8xxx…..
hvala Sanci… [thumbsup]
[/quote]
bravo kolega………..tako je to kad si strpljiv a ne kao onaj pesek, kaj mu je teško dva dana stajati na bidu
sad kad si super-povoljno kupio igh, ne ispuštaj ga iz ruku do svog targeta [rolleyes]
što se dešava s tom dionicom?
[/quote]
ja prodo i kupio igh na 8xxx!
eto sta se desava…
[thumbsup]
[/quote]
bit ce ti zaoo [proud]
[/quote]
@rooster i lord nhl
ako igh ode na 7xxx ja bom sve kupil!
a ako ode na 6xxx objesiti cu gace o stap!
[lol]
dvostruko dno ???????????????
http://www.seebiz.eu/hr/burze/dionice-tonu-sve-dublje-u-minus,19389.html