Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ERNT je puko skroz. [bye]

što se dešava s tom dionicom?

mi smo ipak zemlja slučaj

Kupim INU računam bit će preuzimanje, kupim SN HOLDING i LIBURNIU računam bit će tu nešto, kupim LUCIDUS računam bit će i tu nešto, kupim PETROKEMIJU računam bit će i tu privatizacija, kupim HT računam bit će izvanredna dividenda. Na kraju nigdje ništa, ako nešto negdje i bude koliko sve pada u najboljem slučaju ću biti na svom…

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Kako je krenulo ovo na zse uskoro će dividende bit od 10-30 posto,A TO JE SUPER, dakle gledajmo ovaj pad sa vedrije strane!!!
NIJE DAKLE SVE TAKO CRNO KAKO SE ČINI !!!

[lol]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ovo plašenje na tržištu kapitala nekim krizama podsjeća me na ona ratna zbivanja gdje narod moraš držati pod strogom kontrolom, i to prije svega medijskom, a onda lagano rade ručice ispod stola i nestaju milijarde i milijarde…

Ti jedini vidiš pravu istinu samo bi trebalo te ispod stola počet prozivat bez toga nikakva korist narod šuti a oni marišu pa zar su malo zla napravili ti nazovimo ih DOMOLJUBI

Kako je krenulo ovo na zse uskoro će dividende bit od 10-30 posto,A TO JE SUPER, dakle gledajmo ovaj pad sa vedrije strane!!!
NIJE DAKLE SVE TAKO CRNO KAKO SE ČINI !!!

[lol]

je, ali samo za one koji ulaze na ovim razinama… [angry]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

http://www.hrportfolio.hr/

a sta ce bit kad broj fondova podjelimo s 2 ili 3?

Pročitaj današnji PD! Fondovi prošli mjesec pali manje od crobex-a. Na duži period je mislim ista situacija. Nije ni vrag crn koliko nam se čini.
[/quote]

Mislim da su 85 fonda za naše malo tržište, ipak previše.
[/quote]

A otkud ti bogati znaš koliko je fondova puno ili malo za naše tržište? Ili daj podatke o nekim drugim tržištima pa zaključi nešto iz toga ili šuti.

Imaš dubinu analize bivšeg korisnika foruma, Barona.

Uostalom, tko se danas, uza sve ostale loše vijesti koje pokušavamo svariti, bavi brojem fondova na hrvatskom tržištu?!? Bolesno…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

U ovim trenucima raduje me i to kada mi netko piljepi stoticu haha!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

za iskusniju gospodu, gospodje i gospodjice dokle ce ovo mucenje i padanje i dali je realno ocekivati crobex na prolječe sljedeče godine cca 4200-4300 barem moze i na PM
hvala

pepe7

Ovdje upišite svoj komentar…

Ajmo sad u šoping….

U ovim trenucima raduje me i to kada mi netko piljepi stoticu haha!

evo onda 100tka od mene.valjda se mozemo jednom svi zajedno proveseliti!
[thumbsup]

[lol]

ps. mene veseli to sto kupujem igh za 8xxx…..
hvala Sanci… [thumbsup]

BULLET: ECB: Hikes refi rate 25bp, as expected…………..

A zar nije konferencija u 14:30?

New Report

Close