HEJ!!
nije fora!
otisao sam skuhati caj i vratim se, a igh otisao na 9150…
[bye]
Sanco, ucini nesto , nisam stigao kupiti na na 8xxx…
[cry]
danas vise covjek ni caj u miru ne moze popiti…
[angry]
pa što hoćeš, pustio sam ga jedno vrijeme tebi i peseku ispod 9k…………znaš kako se kaže………tko prvi djevojci [kiss]
[/quote]
da…
ali ja sam kuhao caj..
ne mogu bit na dva mjesta odjednom!
tko to moze?
pa nisam ja superman!
a bas am si mislio kak bi bilo super da se mogu okolo malo hvaliti da sam ubo igh na 8 i nesto…
[embarass]
Pa oni su nas i doveli na ovo sada!
Da nisu u 01.mj povukli novce iz OIF-a sada nebi bili ispod 4200!
OIF ovi bi sigurno za ovih 06 mj imali prinos veći od 5% uz sva ova globalna zbivanja, ljudi ne bi povlaćili udjele te bi imali municije da zadrže Crobex u +- 5% od početka godine!
Dpbar posao su mirovinci i Samodol napravili, sada su u minusu do 2,5% i još će si podjeliti bonuse za uspješno poslovanje[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/mad/mad0044.gif[/img]
HEJ!!
nije fora!
otisao sam skuhati caj i vratim se, a igh otisao na 9150…
[bye]
Sanco, ucini nesto , nisam stigao kupiti na na 8xxx…
[cry]
danas vise covjek ni caj u miru ne moze popiti…
[angry]
pa što hoćeš, pustio sam ga jedno vrijeme tebi i peseku ispod 9k…………znaš kako se kaže………tko prvi djevojci [kiss]
[/quote]
A jesi darezljiv …
Da Bare, samo ne zaboravi da od cijene na IPO-u još trebaš odbiti 10% nagradnih dionica +10% dividende, tako da ti je realna kupovna cijena HT-a na IPO još uvijek znatno niža od sadašnje, tj. plus ti je još uvijek sasvim solidan. Osim toga, kad kažem da su HT i INA trenutno na dosta visokim razinama, to znači u odnosu na ostatak tržišta. Uz to, oba ta IPO-a svojim ulagačima još uvijek daju solidan plus za razliku od gotovo svih ostalih IPO-a koji su sada u minusima (OPTE, MGMA, ATGR…)
Odbio sam ja još u prvih desetak dana od izlistanja HT-a sve svoje paketiće i prodao to u bescenje .
Jedna od mudrijih odluka koja me spopala ovih godina. [lol]
Istina ,cijena je takva da sve više razmišljam da se vratim unutra.
Pa sve ispočetka ,ako može.
Malo postova i od pametnih ljudi čitam s drugog foruma, ali što ti vrijedi kada znaš, a ne možeš baš ništa napraviti.
[/quote]
A jesi darezljiv …
[/quote]
………….kaj sad opet ne valja?? [tongue]
nažalost, Đuro nam na koljenima [sad]
Mislim da je glavni problem, što padamo malo po malo, na malenim prometima.
Situacija ne dozvoljava veći pad na većim prometima, iako bi to bilo bolje za index i za okret trenda.
Ko da smo u živom blatu.
Situacija ne dozvoljava veći pad na većim prometima, iako bi to bilo bolje za index i za okret trenda.
Ko da smo u živom blatu.
E, pa to bi svi htjeli, ali ne ide to tako.
Nije još vrijeme
To nije nikakav problem, to je odlična stvar. Da padamo na velikim prometima ukrcala bi se velika količina trejdera koji bi odmah nakon oporavka od 5% počeli prodavati i time opet rušiti cijene i dugo vremena ne bismo se makli s mrtve točke. Ovako ulagači lagano dokupljuju u portfelje i bitno si smanjuju prosječne cijene ulaza, kako mali ulagači, tako i fondovi. Oni će držati dionice i kad krene rast, uz vrlo malo trejdanja.
Sad nam treba održavanje slabe likvidnosti bez većeg pada cijena, sve do dolaska boljih vijesti jer su sve loše vijesti već ugrađene u cijene. Sad se samo čeka neki pozitivan impuls koji će pokrenuti rast tržišta i vani i kod nas.
Bice ovde svasta a moglo bi se ostvarit ono sto je prognozirla ona skotska banka da ce biti (nedaj bože) KRAH BURZI
E, pa to bi svi htjeli, ali ne ide to tako.
Nije još vrijeme
Kako misliš, nije još vrijeme?
Znači moglo bi biti još jeftinije?