Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onaj kupac koji traži 10 000# minimalno- teško da će skupiti tu količinu bez dizanja cijene od bar 30% jer dionica VART jednostavno nema u većim količinama

Točno, zato neka stavi kupnju na način da lupi sve po prodaji do 200,00 kuna da vidimo jel će uspjeti.

Do malo prije na KOEI 5. prodaja na 950, ukupno na prodaji 1618 kom.
Na Zabi bačena rukavica kupcima na 12000 kn sa 100 kom.

onaj kupac koji traži 10 000# minimalno- teško da će skupiti tu količinu bez dizanja cijene od bar 30% jer dionica VART jednostavno nema u većim količinama

na VARTEKS-u prošlo 10000# u dogovorenoj transakciji-samo da nam VORDA nije opet prodao[smiley2][smiley2][smiley2]

Ova LKRI…uhhhhhhhhhh… strašno me živciraju. Stoje mjesecima ni makac i baš danas kada sam mislila to utopiti u nešto drugo pa nakon tjedan dana se vratiti opet u ovo… ulete sa mil. i pol gore.
I šta sad?
Pa prestrašno.

Luka je uvijek bila ružno i opasno mjesto, preseli se u ugodnije okruženje.

Dok se bavim drugim stvarima grickaju mi Mundus. Vidim da je 12.05.06. bio na 1270 kn. Da li zna tko što se tada događalo ?

10 000 komada prošlo na Varteksu, još ih stoji pod H nalogom na 170 nekoliko …..[smiley1]

Na ZABI Družba Pere Kvržice na kupnji i dalje iznad 11 000 – 235 komada.
Ukupna prodaja na ZABI 129 komada.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A tek transakcija od SNHO! Poslaguju se neke kockice, pitanje je samo kad ce stici KORF!

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Burno na ATLN

Veliki promet……… pa lagano zatišje
Sada daytraderi unovčavaju ono što su ranom zorom kupili

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

na belju se neko odvažio na napad na 309 ponukan silnim nalozima na kupnji na 300… možda je danas taj dan…[smiley2]

Scio me nihil scire

Dok se bavim drugim stvarima grickaju mi Mundus. Vidim da je 12.05.06. bio na 1270 kn. Da li zna tko što se tada događalo ?

Fima je provodila ”svojima” aplikativno od 500,00 do 850,00, kad su pustili trgovanje da se razvija svojim tokom slijedio je porast cijene do čak 1.300,00, nakon toga držao se između 1.100,00-1.200,00, ubrzo je uslijedila korekcija cijelog tržišta i pad MNDS na 800,00

Zar vi ne vidite da se sprema VEEELIKAAA korekcija. A tek ATLAS?!! Dionica se ne tako davno kupovala po 100 kuna. Razbila se na dvije pa sad jedna stoji 78 a druga 160. Bilo bi dobro da se dogodi još jedno razdvajanje da poraste još dva puta. Navali narode. Još malo pa nestalo.

Zar vi ne vidite da se sprema VEEELIKAAA korekcija. A tek ATLAS?!! Dionica se ne tako davno kupovala po 100 kuna. Razbila se na dvije pa sad jedna stoji 78 a druga 160. Bilo bi dobro da se dogodi još jedno razdvajanje da poraste još dva puta. Navali narode. Još malo pa nestalo.

kolega Pinokio je 95% u cashu…prodao je DLKV i INA-u…pa sad priželjkuje VELIKUUU KOREKCIJU….
ili jednostavno na ovom forumu ima nekih ljudi koji doživaljvaju orgazam na sami spomen korekcije….
ovaj tjedan je malo tržište poletilo gore…i odma se mora netko naći i spominjati i prizivati korekciju…a dovoljno je pogledati malo ZSE…skoro sve dionice koje su u crvenom promet im je manji od 100 000 kn…pa ako je to korekcija…dobro…

New Report

Close