E tako sam i ja mislio da će biti kod preuzimanja Areneturista i nisam ju dao, jedva sam je se riješio na 429 kuna a pogledaj gdje je sada!!!
Usporedba ti je oprosti na izrazu baš bezveze. ARNT i INU uspoređivati…nema smisla.
Izgleda da ce danas biti u fokusu INA i IGH i malo manje ATPL.
E tako sam i ja mislio da će biti kod preuzimanja Areneturista i nisam ju dao, jedva sam je se riješio na 429 kuna a pogledaj gdje je sada!!!
Usporedba ti je oprosti na izrazu baš bezveze. ARNT i INU uspoređivati…nema smisla.
[/quote]
Ma znam ali samo radi usporedbe oko preuzimanja!!
Odosmo gore, dame i gospodo! A ja jučer kupio ATPL, ju-hu! Idemo gore.
evo jos malo i u plusu smo [thumbsup]
plus 1,22% [thumbsup]
[/quote]
Usporedba bez veze i još će kod Arene nekakva isplata kapitala da sjedne u dogledno vrijeme pa se tek poslije toga treba oduzimati i zbrajati.
pa arenaturist je linić prodao talijanima za 20 kuna po dionici………….što bi ti htio??
a poznato je kako su talijanski mafijaši široke ruke………još si dobro i prošao da te nisu ugradili u temelje [bye]
sve mi ovo smrdi pomalo naglo dizanje cjene INE da se privuce kupovina na ostalim dionicama pa da nebude ponovo istresanja volijo bi da sam u krivu ali …………………….
Brana na ADRS-p,,,,,mora pasti
Pala ,po 368 nema više!