isss…kolko IGH po 9000 prošlo dosad.
Samo je pitanje od koga će se otkupljivati dionice? Mirovinci skupljaju i oni će svoje prodati tom nekom (Mol ili vjerojatnije OMV). A kome ćemo mi prodati?
Pa onome valjda koji preuzima, a kada se to dešava onda se uključuje puno igrača. Ne razumijem o čemu ti pričaš.
[/quote]
ja svoje neću prodati niti preuzimaču, već ću pričekati da on malo sredi stanje pa da onda vidim koliko vrijedi INA ( može li do mojih 8.100 kn??? )
a vi dekintirani slobodno prodajte prvom prilikom ( vaša stvar ) [bye]
Fino, fino…
Komentari trgovanja.
– najprije smo imali deytrejdre koji su se nakrcali pri prvom padu i sada su postali dugoročni.
– ali nakupovali dionice i naši dežurni katastrofičari, a one još dolje.
– sada će nam i katastrofičari postati dugoročni.
– veliki pad više nitko niti ne zaziva.
– ali se je zato uvukao strah od mogućnosti velikog pada.
– blistavu budućnost nitko ne vidi.
– ovo ja ovako nabacujem, ali na današnjem pisanju na ovoj temi se je jako lijepo dalo iščitati kakva je psihologija mase.
– što sam ja danas radila na burzi.
– prodavala, normalno ono na čemu sam u dobitku.
– postavila sam se na šest dionica na bedasto jeftinu kupnju, ali ništa nije prošlo.
– na nekim stvarima me i lipare.
– I love this game.
Pozdrav !
Gdje samo crpis ideje za ovako kontinuirano kvalitetne postove?
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=11" target="_blank">http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020284.gif" border=0 >
Pa onome valjda koji preuzima, a kada se to dešava onda se uključuje puno igrača. Ne razumijem o čemu ti pričaš.
[/quote]
ja svoje neću prodati niti preuzimaču, već ću pričekati da on malo sredi stanje pa da onda vidim koliko vrijedi INA ( može li do mojih 8.100 kn??? )
a vi dekintirani slobodno prodajte prvom prilikom ( vaša stvar ) [bye]
[/quote]
E tako sam i ja mislio da će biti kod preuzimanja Areneturista i nisam ju dao, jedva sam je se riješio na 429 kuna a pogledaj gdje je sada!!!
Evropa u debelom plusu. Amerika futeres također.
Počeli se i mi zeleniti. Zasada +0,2%. Idemo prema gore. Konačno. Bilo je i vrijeme.
E tako sam i ja mislio da će biti kod preuzimanja Areneturista i nisam ju dao, jedva sam je se riješio na 429 kuna a pogledaj gdje je sada!!!
Usporedba ti je oprosti na izrazu baš bezveze. ARNT i INU uspoređivati…nema smisla.