bok svima!
danas nisam bio na forumu…
e pa stvarno svasta sad vidim da se dogadja…
evo na igh nalog na prodaji 82 komada na 9000kn. [lol]
stvarno majstorski…
svaka cast! [thumbsup]
ako ovo nije manipuliranje cijenom onda ne znam kaj je…
pitanje kolegi koji je postavio taj nalog od 82 dionice:
koga VI pokusavate uplasiti?
samo dajte, silujte trziste, puno cete zaraditi…
[thumbsup] [lol]
pa ako proda sutra u prvoj transakciji cca 80k do kraja dana
[/quote]
bok.
pa sad bas…. [lol]
evo ti prodaja danas…
nestalo 82 komada!
prodaja
9.298,09 2
9.390,00 1
9.440,00 1
9.450,00 2
9.480,00 8
9.500,00 1
9.553,00 2
9.590,00 1
9.600,00 3
9.650,00 1
frajer ja satajao na bidu na cca 8800 i plasio male sa mrcinom na 9000…
koje fore… [lol]
ja stvarno ne znam ko to jos "pusi", pa to je odavno vec passe…
[thumbsup]
[/quote]
kad se pojavi kupnja mogao bi lupiti po njoj
Koliko smo kenjali da ne damo strancima obiteljsko srebro i slične gluparije, sad još i molimo da nas kupe i saniraju sve politički potpomognute lopovluke u ovoj državi!
– što sam ja danas radila na burzi.
Koga to zanima?
Samo je pitanje od koga će se otkupljivati dionice? Mirovinci skupljaju i oni će svoje prodati tom nekom (Mol ili vjerojatnije OMV). A kome ćemo mi prodati?
MOl/OMV ne upuje 9% ili tako nesto,
Ponuda je javna i ako je bude svi cete moci prodati
Samo je pitanje od koga će se otkupljivati dionice? Mirovinci skupljaju i oni će svoje prodati tom nekom (Mol ili vjerojatnije OMV). A kome ćemo mi prodati?
Pa onome valjda koji preuzima, a kada se to dešava onda se uključuje puno igrača. Ne razumijem o čemu ti pričaš.
frajer ja satajao na bidu na cca 8800 i plasio male sa mrcinom na 9000…
koje fore… [lol]
ja stvarno ne znam ko to jos "pusi", pa to je odavno vec passe…
[thumbsup]
[/quote]
Usliši naše molbe i neka bude jedno veliko preuzimanje na HR tržištu
[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]
kaj sad i molitva se ocenjuje s 91% pitajte se jel i za vas vredi ona reklamna jer ti to zasluzuješ
Evropa se sva zazelenila. Nadam se da će potrajati.
Koliko smo kenjali da ne damo strancima obiteljsko srebro i slične gluparije, sad još i molimo da nas kupe i saniraju sve politički potpomognute lopovluke u ovoj državi!
To je naš najveći problem.Naša država se samoproglašava nesposobnom upravljati HT-om, bankama i inim poduzećima pa sve to proda (pokloni) strancima koji nas sada preko bankarskih mehanizama drže za vrat.
Osobno računam na njihovu pohlepu te će danas i njihovi fondovi krenuti u ozbiljniji šoping jer jeftinije od ovoga ne mogu dobiti ni u Albaniji 🙂
Prije svega koliko znam, a ne znam [proud], mislim da nije moguće da MOL preuzme samo tako pogotovo nakon što je MOL preuzeo Tifon, tako da bi najbolja priča bila kada bi se neka druga naftna kompanija uključila. OMV? LUKOIL? Moj brat?