Crobex s Inom na 2000 = 3355.
Mislim da smo vrlo blizu dnu.
propustio sam nesto,ina 2k? to na vasoj virtualnoj?
Ovaj trend od početka godine jako je loš za "dijoničare" mog tipa. Mali dioničari koji smo na burzi godinu dvije, uglavnom smo popušili. Ja sam dijelom izašao s burze, prodao dionice, priznao gubitak i uložio u nekretnine, točnije poljoprivredno zemljište. Dio kapitala još mi je u fondovima, a nešto (HT, INA, ATPL, PTKM) u dionicama. Situacija mi izgleda jako loše. Ameri, nafta, inflacija, povečanje nelikvidnosti, loše upravljanje državom i neizvjesnost ulaska u EU. Čekanjem sam samo akumulirao gubitak, umjesto da sve prodam kad je bilo vrijeme. Ne vidim signale da će se uskoro u ovom okruženju tržište oporaviti i prodajem sve do zadnje dionice, dižem keš iz fondova, to jest spašavam što se spasiti dade, prije nego što to shvate i moji kolege dijoničari.
a nekad smo se sukobljavali u raspravama, najjaci opstaju, zakon evolucije
sretno u goricama
Dragi kolege, ne želim djeliti pretjerana katastrofalna predviđanja niti širiti optimizam na temelju ničega. Iskreno mislim da ćemo se jednog dana svi probuditi i sve će biti zeleno, Nitko neće znati niti zašto niti kako ali sve će zelenjeti i zelenjeti. Onda će razni analitičari i eksperti komentirati i analizirati, oni strpljivi će brojati šušku, a oni koji su bili nestrplivi reći će znao sam ali.., trebao sam ali.. Samo hrabro naprijed.
kolega niste bili s nama 15.04? a to nije nikoga sprijecilo da ponovi scenarij zar ne?
propustio sam nesto,ina 2k? to na vasoj virtualnoj?
[/quote]
14.4.2007.
Čisto zbog procjene što drži Crobex, i koja mu je realna vrijednost. [sealed]
Upravo našao. Kupuju PBZ obavezni mirovinski fond i Citibank i to vjerovatno zbog toga jer je OMV dao ponudu za otkup 7% dionica u gotovini. Eeee bilo bi lijepo da imamo ponovni slučaj Plive, samo ovaj puta s INOM.
[/quote]
To nije Citibank nego račun na kome su svi GDR-ovi na LSE. Dakle netko kupuje pa prebacuje u London. Ako su ove dionice danas prebacene u London, to ne znaci da su danas i kupljene.
[/quote]
Većinu dionica odnosi se na PBZ obavezni mirovinski fond, a one su kupljene.
Evo još malo pa deset sati navečer. Kako sve izgleda Ameri će završit pozitivno i po tko zna koji puta nas zeznu sa svojim početnim crvenilo, a onda završe pozitivno.
Construction Spending Confirms Strong GDP
Vaš link
Evo još malo pa deset sati navečer. Kako sve izgleda Ameri će završit pozitivno i po tko zna koji puta nas zeznu sa svojim početnim crvenilo, a onda završe pozitivno.
Ne zeznu oni nas, več naši "domaći" paničari koji kad vide crvenilo pa makar ono bilo na semaforu ,trče u rasprodaju…
[lol]
Gostiju danas 61.000.
Povećana aktivnost na forumu govori jedno.
Preokret je blizu, ili dolje ili gore. Može biti čisto mali preokret.
Na vama je da odlučite.
Dow Jones je okrenuo pad od -150 u plus od 32. A DJ je ove godine pao manje od Crobex-a, značajno manje, a pojavljuje se otpor i "bargain-hunting". Koliko "bargain-a" ima na našoj burzi? Neke dionice su jako podcijenjene. Živi bili pa vidjeli.
da vidiš kako će uloviti sutra crtu jer mislim da če svatko od nas kupiti koji IGH na ovim cijenama ja barem 10 komada ,……….
Gostiju danas 61.000.
Povećana aktivnost na forumu govori jedno.
Preokret je blizu, ili dolje ili gore. Može biti čisto mali preokret.
Na vama je da odlučite.
ako je preokret u pitanju onda bi mogao biti samo za gore..ma dolje več jesmo,ili se varam?