mislim da ce biti bolno danas pri kraju i sutra cjeli dan volijo bi da pogrjesim ali sudeci kakva je situacija vani mogo bi bit upravu
Gledajuci dogadjanja vani nebi me zacudilo da kod nas tek nakon mjesec dana dodje zakasnjela reakcija pada poput onog u cetvrtom mjesecu. Naravno, sad ce se javiti dezurni dusebriznici koji ce reci kako smo mi vec dovoljno pali…
Dovoljno smo pali , a neki su očito , nedovoljno kupili na željenim razinama.
[/quote]
Kad bih bar imao s cim kupiti….. [cry]
mislim da ce biti bolno danas pri kraju i sutra cjeli dan volijo bi da pogrjesim ali sudeci kakva je situacija vani mogo bi bit upravu
Nije volijo nego volio, s obzirom na znanje gramatike ne ulijevaš povjerenje u ono što pišeš, vjerojatno po tebi ide ovako:
JA SAM BIJO u korekciji
TI SI BIJO u korekciji
ON/ONA/ONO JE BIJO u korekciji [lol]
Kako samo Teksašani kupuju….
Lone Star Funds, the Dallas-based buyout firm, will purchase CIT’s Home Lending unit for $1.5 billion in cash and take on $4.4 billion of debt and other liabilities, New York-based CIT said today in a statement. Vanderbilt Mortgage and Finance Inc. agreed to buy CIT’s manufactured housing portfolio for $300 million.
..LONDON (Reuters) – The property investment arm of U.S. conglomerate General Electric (GE.N: Quote, Profile, Research, Stock Buzz) has bought a portfolio of loans from Credit Suisse (CSGN.VX: Quote, Profile, Research, Stock Buzz) for 642 million euros ($1.01 billion), it said on Tuesday.
Izgleda da bi se banke mogle početi oporavljati.
Nije volijo nego volio, s obzirom na znanje gramatike ne ulijevaš povjerenje u ono što pišeš, vjerojatno po tebi ide ovako:
JA SAM BIJO u korekciji
TI SI BIJO u korekciji
[/quote]
Valentine nekad ljudi ne znaju ni posteni pravopis niti imaju visoke skole ali su tolko mudri i imaju zivotne skole da znaju bolje neke stvari raditi nego uceni ljudi [wink]
Pa naravno, svi pricaju o velikom krahu, sumraku bogova i slicno, a ovakvih vijesti ima pregrst, samo se provode u tisini…
recimo stara prica sa BHP i Rio Tintom, sada se ukljucio i Mittel… svi bi kupovali jer znaju da dolazi krah burze, pa da popuse sto vise [lol]
Gledajuci dogadjanja vani nebi me zacudilo da kod nas tek nakon mjesec dana dodje zakasnjela reakcija pada poput onog u cetvrtom mjesecu. Naravno, sad ce se javiti dezurni dusebriznici koji ce reci kako smo mi vec dovoljno pali…
Dovoljno smo pali , a neki su očito , nedovoljno kupili na željenim razinama.
[/quote]
Ja mislim da smo svi nedovoljno kupili na željenim razinama ,ali to ne znaći da želim pad. [embarass]
e kada ja vidim da su svi pesimisti znam da sljedi oporavak [thumbsup]
JA SAM BIJO u korekciji
TI SI BIJO u korekciji
[/quote]
Valentine nekad ljudi ne znaju ni posteni pravopis niti imaju visoke skole ali su tolko mudri i imaju zivotne skole da znaju bolje neke stvari raditi nego uceni ljudi [wink]
[/quote]
ti koji su mudri i imaju toliko životne škole pogotovo nemaju problema s pravopisom.
oni koji imaju probleme čak i s pravopisom pogotovo će imati problema sa životnim istinama. a pogotovo burzovnim.
JA SAM BIJO u korekciji
TI SI BIJO u korekciji
[/quote]
[/quote]
ti koji su mudri i imaju toliko životne škole pogotovo nemaju problema s pravopisom.
oni koji imaju probleme čak i s pravopisom pogotovo će imati problema sa životnim istinama. a pogotovo burzovnim.
[/quote]
zar mislis da npr. Luka Rajic koji nema blage veze sa ekonomijom ili Rojs koji ima cak i sada problema sa komunikacijama ili pokojni Rodjo sa svojim mesnicama je losiji od dipl.profesora ekonomije koji i jos dan danas predaje na fakultetima za 3k kuna.Ili hoces reci da je casnik sa West Pointa puno bolji od casnika koji je bio u nemilosrdnom ratu a da se ne zna ni posteno potpisat….imas takvih primjera pregrst zato ne procjenjujes covjeka po tome kako pise nego STO pise
Meni se čini da je vani odbijanac?
zar mislis da npr. Luka Rajic koji nema blage veze sa ekonomijom ili Rojs koji ima cak i sada problema sa komunikacijama ili pokojni Rodjo sa svojim mesnicama je losiji od dipl.profesora ekonomije koji i jos dan danas predaje na fakultetima za 3k kuna.Ili hoces reci da je casnik sa West Pointa puno bolji od casnika koji je bio u nemilosrdnom ratu a da se ne zna ni posteno potpisat….imas takvih primjera pregrst zato ne procjenjujes covjeka po tome kako pise nego STO pise
Ma primjeri su ti stvarno prvoklasni [lol]