Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trezor kupuje još će Kraš rasti netreba izlaziti na ovako niskoj cijeni dionice.

Ovo više ne lici na skori oporavak, sve mi se cini,da na toj burzi još neko vrijeme nema mjesta za optimizam, ameri ce danas opasno pasti, evropa sva krvava…je.. na vremena su pred nama..
[embarass]

S ozirom na stanje vani ja bi rekao blaženi mali prometi i mali padovi bogami moram primjetiti da u zadnje vrijeme sporije padamo nego ostali valjda će uskoro i taj toliko očekivani preokret

Ovo više ne lici na skori oporavak, sve mi se cini,da na toj burzi još neko vrijeme nema mjesta za optimizam, ameri ce danas opasno pasti, evropa sva krvava…je.. na vremena su pred nama..
[embarass]

kolega, optimist (lijep nick), kažu kad optimisti postanu pesimisti, da je onda pravo vrijeme za kupovinu…

[embarass]

Danas je Francuska preuzela predsjedanje EU. To joj je dobrodošlica, a šta se može očekivati sliedećih dana…treba čekati sriedu i vidjeti što će učiniti ECB s kamatnom stopom. Dobro bi bilo da je ne povećava.

jel ovo svima skače ta neka glupa vipova anketa kad god se promijeni stranica na poslovnom ili smao meni? ne može netko u poslovnom to spriječiti? ja jučer i danas zato zaobilazim poslovni.hr, javite kad se toga riješite i opet osigurate civilizirane uvjete za pristup stranicama, do tada zahebavajte druge i vi i vaš vip.

HDEL, BD62,LVCV, VDKT, ADRS i ostale , na cijenama od 15.042008 kad je Crobex bio na 3200.
A još se nije desila panika i veći pad, koji bi po meni značio preokret trenda.
[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0011.gif[/img]

Dogodilo se to u petak , u prvih 30 min . , i to je sve za ovaj put. I 14.04. su svi mislili da je pad bez dna , a onda bez ikakve najave sve otišlo u nekoliko pozitivnih blokada.

HDEL, BD62,LVCV, VDKT, ADRS i ostale , na cijenama od 15.042008 kad je Crobex bio na 3200.
A još se nije desila panika i veći pad, koji bi po meni značio preokret trenda.
[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0011.gif[/img]

Dogodilo se to u petak , u prvih 30 min . , i to je sve za ovaj put. I 14.04. su svi mislili da je pad bez dna , a onda bez ikakve najave sve otišlo u nekoliko pozitivnih blokada.
[/quote]

VDKT ne možeš tu zbrajati jer je u međuvremenu bila dokapitalizacija koja je srušila jediničnu cijenu

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ljudi fondovi su pokazali zube u petak i zakljucak je da ONI TO MOGU, ali nece. Znadu da su pokretac nase burze i masno to iskoristavaju.

Gledajuci dogadjanja vani nebi me zacudilo da kod nas tek nakon mjesec dana dodje zakasnjela reakcija pada poput onog u cetvrtom mjesecu. Naravno, sad ce se javiti dezurni dusebriznici koji ce reci kako smo mi vec dovoljno pali…

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aa407a58-09fa-42c2-a598-38c68b8ab153&open=sec

POZDRAV EKIPA.
ODO JA NA MORENO.

DRAGI KOLEGE, JA ODLAZIM SA OVOG FORUMA, BAREM NA NEKO VRIJEME. PD MI BRIŠE SVAKI ACCOUNT BEZ UPOZORENJA I ODO JA. NISAM SE UKRCAO, TE I DALJE SMATRAM DA ĆEMO ZARONITI JOŠ BAREM 15-20%. SRETNO SVIMA I U DIONICAMA I U CASHU!

Gledajuci dogadjanja vani nebi me zacudilo da kod nas tek nakon mjesec dana dodje zakasnjela reakcija pada poput onog u cetvrtom mjesecu. Naravno, sad ce se javiti dezurni dusebriznici koji ce reci kako smo mi vec dovoljno pali…

Dovoljno smo pali , a neki su očito , nedovoljno kupili na željenim razinama.

New Report

Close