Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jos ni lipe inst.prometa….interesantno a SLK ? …

BTW OD PONOĆI JE SKUPLJA STRUJA.
SLIJEDEĆI PONEDJELJAK RASTE CIJENA BENZINA
RASTE CIJENA PŠENICE—A NARAVNO SA TIME I 15% RASTE CIJENA KRUHA.

Pa da vidimo gdje ćemo

Ne moraš se derati, čujemo te.

Uza te negativne faktore, jedan mali pozitivan je što je istovremeno povećana neoporeziva osnovica sa 1600 na 1800 kn. To je pokoja kuna više u džepu građana (barem opnih koji imaju bruto plaću u ugovorima). Nije puno, ali daj šta daš.

Jedino ne vidim kakve veze struja, pšenica i ova osnovica imaju sa današnjim trgovanjem na burzi.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ode KNZM na 230,00 ili -8,44% i to sa 21.600,00kn prometa!
Zašto Toda ne brani, nema se?

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

@Valentine
, a gdje su oni novci jučer od onih obveznica?
Rekao si da će doći na market.

Tamo gdije je najsigurnije… u trezoru!
Tamo su podložni jedino inflaciji, a po potrebi se može odmah reagirati!

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

evo atlanske na popustu…..

Još je ima malo ispod 2700?

El taj popust kolega?
To mi zvući poznato ali neznam od kuda [lol]
[/quote]
Za dayrtedere ovo je klatastrofa.Za dugoročne ulagaće situacija nikada bolja.Niz dionica na diskontu,a diskont sve veći i veći.Kupiti ATPL na ovoj cijeni i doćekati FI izvještaj u studenom na P/E pet ili šest.Povrat kapitala za pet godina.Naravno ako vozarine ostanu kao sada.

U toku ovog ljetnog mrtvila kada na burzi dežuraju samo iskusni investitori i niz bolesnika/ne kažem
da sam sto poto zdrav/,moglo bi se dogoditi da svi baloni koji nemaju pokriće u fundamentalnim
pokazateljima dođu na svoju stvarnu vrijednost,a to znaći da imamo dovoljno prostora za dodatno
klizanje.Fondovi bi mogli donekle braniti svoje promašene investicije,ali od rasta nema ni govora.
Međutim,neke dionice,a to su uglavnom svi brodari će narasti nakon FI IH.A ostali neka im Bog
pomogne ili bolji financijski rezultati, što većina nisu ostvarila.Kvartal je gotov i sada samo oćekujemo nagradu ili egzekuciju.Većina egzekuciju.

Počela nam INA rasti.

Može li mi netko pojasniti fenomen KRAŠ-R-A danas, a i zadnjih nekoliko dana.Imaju li nadnaravno dobro kvartalno ili neka informacija koju samo neki znaju.Molio bih te NEKE da mi pošalju poruku:-)

Promet do sada samo 10 mil. Izgleda da više nitko ne želi prodavati na ovim niskim razinama cijena. Povećanje likvidnosti sada izgleda ovisi samo o potezima kupnje.

HDEL, BD62,LVCV, VDKT, ADRS i ostale , na cijenama od 15.042008 kad je Crobex bio na 3200.
A još se nije desila panika i veći pad, koji bi po meni značio preokret trenda.
[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0011.gif[/img]

Može li mi netko pojasniti fenomen KRAŠ-R-A danas, a i zadnjih nekoliko dana.Imaju li nadnaravno dobro kvartalno ili neka informacija koju samo neki znaju.Molio bih te NEKE da mi pošalju poruku:-)

Da, stvarno je fenomen,. Promet danas dva i po soma eura
[shocked]

Toliko o našoj burzi

...ladies and gentlemen....AC/DC

LOPINA..
Za dayrtedere ovo je klatastrofa.Za dugoročne ulagaće situacija nikada bolja.Niz dionica na diskontu,a diskont sve veći i veći.Kupiti ATPL na ovoj cijeni i doćekati FI izvještaj u studenom na P/E pet ili šest.Povrat kapitala za pet godina.Naravno ako vozarine ostanu kao sada.

U toku ovog ljetnog mrtvila kada na burzi dežuraju samo iskusni investitori i niz bolesnika/ne kažem
da sam sto poto zdrav/,moglo bi se dogoditi da svi baloni koji nemaju pokriće u fundamentalnim
pokazateljima dođu na svoju stvarnu vrijednost,a to znaći da imamo dovoljno prostora za dodatno
klizanje.Fondovi bi mogli donekle braniti svoje promašene investicije,ali od rasta nema ni govora.
Međutim,neke dionice,a to su uglavnom svi brodari će narasti nakon FI IH.A ostali neka im Bog
pomogne ili bolji financijski rezultati, što većina nisu ostvarila.Kvartal je gotov i sada samo oćekujemo nagradu ili egzekuciju.Većina egzekuciju.

potpuno se slazem a jucerasnji inst.promet od cc 100 mil. kuna a danas ni lipe …po svemu sudeci ceka se veci pad za ulaz u dionice i to ce biti povecanje likvidnosti dugo ocekivane …bilo bi dobro nagrecati neku kunu sacekati pad za ulaz…

Ja bi rekao da je trezor opet u akciji.

New Report

Close