Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lakoste

a sta onda reci za Brazilce i njihov index, npr [proud]
to je prava independencija [cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Pokrenimo peticiju da radno vrijeme ZSE-a bude kao i u zapadno europskim zemljama!!!

A koliko bi to dodatno brakova razorilo? I kada bi nam se onda budili neki vrli protagonisti ovog foruma? [wink]

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

osobni mi nije drago sto se vi uber-katastroficari ukrcavate vec na 3600 crobex,(a na 3800 je bio skup) jer ne znam ko ce ukrcavati nize, ako ode nize, ali dobro nije vazno,valjda ima jos smart-moneya. sve 5 [thumbsup]

ak bu trebalo………………..ja ću podmetnuti leđa
[wink]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

ak bu trebalo………………..ja ću podmetnuti leđa
[wink]

Ima se love vidim? [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nego, reci mi… što biva između sedam lavova i nosoroga kad pojilo presušuje?

ništ, kaj bi bilo…………odu do idućeg pojila

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Mogao bi SLK pisati u Lideru…ima potecijala..i staviti svoju slikicu da ga svi vidimo kako uživa…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mogao bi SLK pisati u Lideru…ima potecijala..i staviti svoju slikicu da ga svi vidimo kako uživa…

Ti si moj idol. [smiley]

Kad god mi je teško, sjetim te se i shvatim koliko sam sretan što te čitam.

No respect

Kad god mi je teško, sjetim te se i shvatim koliko sam sretan što te čitam.

Hvala ti, i ti si moj idol, ali malo pišeš pa te ne stignem vrijeđati, to mi je fetiš, sorry, ali ne mislim ja tako, to je neko zlo u meni. [thumbsup]

gosp.BUSH ce napas iran prija nego sto ode sa vlasti i to je sigur a nafta bi stvarno mogla da ode u 3 pm i tu najvise profitiraju brodari jer prevoze znatne kolicine nafte ali nase trziste kad pada sve pada i kad raste sve raste

Rooster, evo samo tri vijesti večeras:

30.06.08. 18:54:01 NEWS-H6309539
SAD neće dopustiti Irancima zatvaranje tjesnaca Hormuz

MANAMA , 30. lipnja 2008. (Hina/AFP) – Sjedinjene Države neće dopustiti Iranu zatvaranje tjesnaca Hormuz, kojim se prevozi oko 40 posto svjetske nafte, izjavio je u ponedjeljak zapovjednik V. američke vojne flote, viceadmiral Kevin Cosgriff.
—-
30.06.08. 19:30:00 NEWS-H6309555
The New Yorker: SAD "priprema bojno polje" u Iranu

WASHINGTON,30. lipnja 2008.(Hina) – Busheva administracija značajno je pojačala tajne operacije u Iranu, usmjerene na špijuniranje nuklearnih kapaciteta te zemlje i potkopavanja islamističke vlade, izvijestio je magazin The New Yorker u najnovijem broju.
—-
30.06.08. 21:26:01 NEWS-H6309570
Bush potpisao zakon o financiranju ratova u Iraku i Afganistanu

WASHINGTON,30. lipnja(Hina) – Američki predsjednik George W. Bush u u ponedjeljak je potpisao zakon koji osigurava dodatnih 162 milijarde dolara za financiranje ratova u Iraku i Afganistanu do sredine 2009., šest mjeseci nakon isteka njegova mandata.

Mjesec, dva, tri… nije bitno. Ali mislim da nije skoro tako bilo ozbiljno i otvoreno.
Ovo nije dobro, nikako. Ne samo što se tiče nafte i ekonomije.

No respect

Top 5 najboljih
BRST-R-A 178,99 +47,34%
INFS-R-A 475,00 +42,64%
ELKP-R-A 1.998,00 +33,20%
RCNC-R-A 145,00 +26,09%
ELTR-R-A 285,00 +23,91%
Kad vidim ovako nešto sjetim se dobrih vremena koja i nisu bila tako davno

– ovaj vikend sam dala jednu prognozu i moram komentirati današnje TK.
– moja prognoza je bila rast,

– 15 dionica je imalo rast veći od 10%.
– 4 dionice su imale pad veći od 10%.
– 8 dionica s milijunskim prometom, sve završile u plusu.
– po meni sam pogodila rast.

– ali nikada nije sve savršeno, crobex je završio u minusu.
– zbilja mi nije jasno zašto se dionice računaju po jednoj metodi a crobex po drugoj.

– za danas je zbilja sve ukazivalo na puno veći rast, koji se jednostavno nije dogodio.
– promet je bio slab.
– ali smo zato imali zbilja lijepih postotka rastova na nekim nelikvidnim koji služe za popravak 2Q kod nekih fondova.
– ali dobro su se držale i najtrgovanije dionice.

– dugoročna prognoza.
– sada nas očekuje ljetna nostalgija i mali prometi na burzi.
– čekaju nas i polugodišnja izvješća za firme.
– kod nekih će to sigurno utjecati na rast ili pad.
– ovo ljeto po meni možemo očekivati laganu akumulaciju na ovim niskim cijenama bez značajnog dizanja crobexa.
– po meni više ćemo pratiti svjetske trendove i naftu, a puno manje fundamentalne vrijednosti naših firmi.
Pozdrav !

Ivana kad već spominješ ljetnu prognozu crobexa što kažeš na najavu novog ipo-a (fonda najačih firmi u državi) što je Polančec najavio za jesen

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close