a sta onda reci za Brazilce i njihov index, npr [proud]
to je prava independencija [cool]
Pokrenimo peticiju da radno vrijeme ZSE-a bude kao i u zapadno europskim zemljama!!!
A koliko bi to dodatno brakova razorilo? I kada bi nam se onda budili neki vrli protagonisti ovog foruma? [wink]
osobni mi nije drago sto se vi uber-katastroficari ukrcavate vec na 3600 crobex,(a na 3800 je bio skup) jer ne znam ko ce ukrcavati nize, ako ode nize, ali dobro nije vazno,valjda ima jos smart-moneya. sve 5 [thumbsup]
ak bu trebalo………………..ja ću podmetnuti leđa
[wink]
ak bu trebalo………………..ja ću podmetnuti leđa
[wink]
Ima se love vidim? [thumbsup]
Nego, reci mi… što biva između sedam lavova i nosoroga kad pojilo presušuje?
ništ, kaj bi bilo…………odu do idućeg pojila
Mogao bi SLK pisati u Lideru…ima potecijala..i staviti svoju slikicu da ga svi vidimo kako uživa…
Mogao bi SLK pisati u Lideru…ima potecijala..i staviti svoju slikicu da ga svi vidimo kako uživa…
Ti si moj idol. [smiley]
Kad god mi je teško, sjetim te se i shvatim koliko sam sretan što te čitam.
Kad god mi je teško, sjetim te se i shvatim koliko sam sretan što te čitam.
Hvala ti, i ti si moj idol, ali malo pišeš pa te ne stignem vrijeđati, to mi je fetiš, sorry, ali ne mislim ja tako, to je neko zlo u meni. [thumbsup]
gosp.BUSH ce napas iran prija nego sto ode sa vlasti i to je sigur a nafta bi stvarno mogla da ode u 3 pm i tu najvise profitiraju brodari jer prevoze znatne kolicine nafte ali nase trziste kad pada sve pada i kad raste sve raste
Rooster, evo samo tri vijesti večeras:
30.06.08. 18:54:01 NEWS-H6309539
SAD neće dopustiti Irancima zatvaranje tjesnaca Hormuz
MANAMA , 30. lipnja 2008. (Hina/AFP) – Sjedinjene Države neće dopustiti Iranu zatvaranje tjesnaca Hormuz, kojim se prevozi oko 40 posto svjetske nafte, izjavio je u ponedjeljak zapovjednik V. američke vojne flote, viceadmiral Kevin Cosgriff.
—-
30.06.08. 19:30:00 NEWS-H6309555
The New Yorker: SAD "priprema bojno polje" u Iranu
WASHINGTON,30. lipnja 2008.(Hina) – Busheva administracija značajno je pojačala tajne operacije u Iranu, usmjerene na špijuniranje nuklearnih kapaciteta te zemlje i potkopavanja islamističke vlade, izvijestio je magazin The New Yorker u najnovijem broju.
—-
30.06.08. 21:26:01 NEWS-H6309570
Bush potpisao zakon o financiranju ratova u Iraku i Afganistanu
WASHINGTON,30. lipnja(Hina) – Američki predsjednik George W. Bush u u ponedjeljak je potpisao zakon koji osigurava dodatnih 162 milijarde dolara za financiranje ratova u Iraku i Afganistanu do sredine 2009., šest mjeseci nakon isteka njegova mandata.
Mjesec, dva, tri… nije bitno. Ali mislim da nije skoro tako bilo ozbiljno i otvoreno.
Ovo nije dobro, nikako. Ne samo što se tiče nafte i ekonomije.
Top 5 najboljih
BRST-R-A 178,99 +47,34%
INFS-R-A 475,00 +42,64%
ELKP-R-A 1.998,00 +33,20%
RCNC-R-A 145,00 +26,09%
ELTR-R-A 285,00 +23,91%
Kad vidim ovako nešto sjetim se dobrih vremena koja i nisu bila tako davno
– ovaj vikend sam dala jednu prognozu i moram komentirati današnje TK.
– moja prognoza je bila rast,
– 15 dionica je imalo rast veći od 10%.
– 4 dionice su imale pad veći od 10%.
– 8 dionica s milijunskim prometom, sve završile u plusu.
– po meni sam pogodila rast.
– ali nikada nije sve savršeno, crobex je završio u minusu.
– zbilja mi nije jasno zašto se dionice računaju po jednoj metodi a crobex po drugoj.
– za danas je zbilja sve ukazivalo na puno veći rast, koji se jednostavno nije dogodio.
– promet je bio slab.
– ali smo zato imali zbilja lijepih postotka rastova na nekim nelikvidnim koji služe za popravak 2Q kod nekih fondova.
– ali dobro su se držale i najtrgovanije dionice.
– dugoročna prognoza.
– sada nas očekuje ljetna nostalgija i mali prometi na burzi.
– čekaju nas i polugodišnja izvješća za firme.
– kod nekih će to sigurno utjecati na rast ili pad.
– ovo ljeto po meni možemo očekivati laganu akumulaciju na ovim niskim cijenama bez značajnog dizanja crobexa.
– po meni više ćemo pratiti svjetske trendove i naftu, a puno manje fundamentalne vrijednosti naših firmi.
Pozdrav !