Neki će prodati KODT i eto obrane od inflacije!
Ostavite se ivane i razmišljajte od kuda ćete namaći još 7 posto da budete na nuli.
tebe ću unajmit za tih 7 % da me savjetuješ kako da budem na 0.00
[pray]
Čitajući postove čini mi se da ste se malo previše fokusirali na Ivanu7.
Ostali postovi su puni crnih predviđanja.Molio bih komentar na pozitivan crobex u petak, a ako je zaista tako crno vani, a i kod nas.Nekako mi se ne uklapa u trend.
A glede fondova -općenito- malo mi je teško povjeriti im više love.Dosta glumaca tamo radi koji su savladali gradivo.Osobni utisak !
tebe ću unajmit za tih 7 % da me savjetuješ kako da budem na 0.00
[pray]
[/quote]
"Više od polovice Hrvata uvelo mjere štednje"
"Više od polovice građana, njih 57,3 posto, već je počelo štedjeti zbog stalnog rasta cijena goriva i hrane te najavljenog poskupljenja električne energije, a njih nešto više od 20 posto planira uskoro stegnuti remen . Istraživanje provedeno od 12. lipnja do 19. lipnja u suradnji tportala i agencije Hendal pokazuje da je inflacija natjerala građane da promijene svoje potrošačke navike i uvedu mjere štednje, osobito kad se radi o energentima poput goriva i električne energije."
Evo febo i ti možeš početi stezati remen.
Samo pazi da ne poplaviš jer bi ti sigurno htio odmah u plus
ivana mozete li mi reci svoje prezime,jer ja sam isto u top 10 na par jacih dionica i poznajem jaako puno velikih investitora,pa ako nije tajna…mozda vas znam….mozda vas upoznam….pa vecera i tak dalje…. [smiley]
– najnažnija stvar na ovome forumu, zakon.
– već je tu na ovome forumu bilo situacija odavanja identiteta.
– promislite i sami u kojemu svijetu živimo,
– zar mislite kako su svi dobronamjerni ?????
– pogledajte koliko kod nas ima kriminala i razbojsava.
– ja ipak želim anonimnost.
– ja želim normalan život kao i svi drugi.
– ja ne želim živjeti u strahu.
– mislim kako Vam je svima jako važna anonimnost.
– ovaj forum je ipak svima dostupan.
– a puno nas radi s velikom lovom.
– i zato pamet u glavu,
– anonimnost je potrebna meni, ali isto i Vama.
– zato se nemojmo tu glupirati.
– a kada vidite kako netko piše i što piše,
– kroz jedan duži period možete se uvjeriti kako je zbilja i dobar investitor,
– pa se neko vrijeme anonimno dopisujete,
– e tek onda može tel. i upznavanje.
– puno dobrih ljudi sam upoznala s ovoga foruma.
– zbog toga tu i pišem.
Pozdrav !
@savarakatinis
Evo febo i ti možeš početi stezati remen.
Samo pazi da ne poplaviš jer bi ti sigurno htio odmah u plus
[/quote]
Ja sam već stegao remen. ne pijem, jedem samo kruh i paštetu i sve što ostane ulažem u dionice…
nisam čak niti bio u Austriji na Europskom prvenstvu, na skijanje ionako nikad ne idem, a ove godine ne idem niti na ljetovanje…prema tome bit će municije za ulaganje [tongue]
P.S.
ovu duju ti nisam ja uvaljao
Ja sam ti uvaljao 1%, jer se ismijavaš sirotinji koju će najteže pogoditi ta poskupljenja, inaće mi se ne da ocjenjivat. Aj ti ententinis uplati nešto u dobrotvorne svrhe za kaznu.
Ja sam ti uvaljao 1%, jer se ismijavaš sirotinji koju će najteže pogoditi ta poskupljenja, inaće mi se ne da ocjenjivat. Aj ti ententinis uplati nešto u dobrotvorne svrhe za kaznu.
Jedinica od vas kolega mi je dovoljna kazna
hehe posjetit će te Superhik [cool]
TK je rizično, ali zanimljivo mi je ipak ovo istresanje loših vijesti, nakon što je ekipa iz OPEC-a sustavno objašnjavala da nema tržišnog razloga za ovakvo poskupljenje nafte, a GS, JPM, MS do grla u nafti . Možda ipak mi hrvati uspijemo zadržat naše plitko tržište na prihvatljivoj razini. A i prodaja INE je varijabla u jednadžbi.
Ivana, u tim dionicama u kojima si u TOP 10, neka ti sa srecom…
– nema sreće kod ulaganja, ipak je potrebno znanje.
– moja najveća ulaganja i dalje su ina, ht, adrs cca 40% uloga.
– ostalo u još cca 25 dionica, u većini samo simbolično, a u nekim malim i u top10.
– trenutno sam bez keša, te ću sutra sigurno i nešto malo prodavati,
– što ? još nemam pojma.
Pozdrav !
sutra opet uživancija i tek poslije 22.00 sati pali laptop sve pogledati pročitati
u međuvremenu sve vas pozdravljam voda je oko 24 stupnja klinci su sretni sretan ja sretna žena ma svi sretni i zadovoljni poslao bi ja Vama i koju sliku ali neznam a more prekrasno
pozdrav od maminepare
p-s i mama sretna sa sinom i badelom
– trenutno sam bez keša, te ću sutra sigurno i nešto malo prodavati,
– što ? još nemam pojma.
Pozdrav !
tako je kolegice, najvažnije je imat dobar plan i disciplinirano ga se držat.