Čemu teorije zavjere i navlačenja fondova. Neki su se ukrcali na dugoročno OK cijenama, ako padne niže kupit će još. Možda Neki kolege misle da će baš svi veliki igrači kupit dionice zadnji dan na dnu, i oni skupa s njima uz promet taj dan od 10 milijardi kuna, i onda ide nezaustavljivi rast
Zar nije moguče da misle da ako se i dogode neki padovi na malom prometu, možda se neće moći skupiti veća količina nekih dionica na tim razinama.
Teorija zavjere je dobra, jer sve mozes jednostavno objasnit, a da ne razmisljas puno. [tongue]
[/quote]
[smiley]
Mislim da možemo ovako gori doli jedno mjesec -dva a onda od rujna samo gori, jer osnova svakog gospodarstva je proizvodnja a ona bi gadno pala kad bi se nafta zadržala dugo na ovim razinama, e onda ti Židovi iz hedge fondova čijim će dionicama dalje trgovati ako industrija kolabira. Mislim da je američko gospodarstvo i dalje jako (uložili milijarde i milijarde u razvoj jednog lovca F22 Raptor), a ministarstvo obrane kupilo 30 0 kom po 150 mil .dol svaki, dok mi nemamo novaca ni za reparirat one stare rage tako da ja ne vjerujem u recesiju. Banke su u lošoj poziciji, pa i da propadnu, nastat će nove, ili će ove netko preuzet, ne vidim u čemu je problem.Mislim da im Bernanke nije ni trebao davat pomoć, samo je srušio dolar. Američka industrija i dalje normalno funcionira, Ameri imaju gotov proizvod, iako im je više od 50% GDP-a na temelju osobne potrošnje oni proizvode sve živo (za razliku od nas i ovih tzv. emerging ekonomija), a DOW je na razinama od prije 2 godine. E pa vi izvucite zaključak.
Dragi kolege investitori,
upozoravam Vas iz dana u dan a vi danas po ask-u kao da nema sutra.
Navukli Vas fondovi ko male m…..
Baš mi je žao ali kaj kada ste sivonje.
Eto ja kupio malo tiska na najnižoj današnjoj cijeni i čak mi je sada žao jer smatram da idemo dalje dole.
Solidan promet od kojeg su pola napravili mali koji su se dali navući na kupnju.
A vidi svijeta i USA.
Nakon onog pada dalje padaju a vi ste već u oporavku, zatvara se tema Korekcija i ide sve up.
I onda sam ja glup?
lol
pozz
zar stvarno mislis da su mali krenuli udarati po asku i potrosili 10-ak mil. kn zadnjih 15-tak min ????
zar stvarno mislis da su mali krenuli udarati po asku i potrosili 10-ak mil. kn zadnjih 15-tak min ????
A možda i jesu..dobili ljudi regres ili tkzv.K15 za godišnji odmor i pametno uložili… [wink]
Mislim da smo dotakli dno, kako mi, tako i Ameri, sljedeći tjedan slijedi veliki odbijanac prema gore, očekujem najmanje probijanje prema CROBEX više od 3800.
Dragi kolege investitori,
upozoravam Vas iz dana u dan a vi danas po ask-u kao da nema sutra.
Navukli Vas fondovi ko male m…..
Baš mi je žao ali kaj kada ste sivonje.
Eto ja kupio malo tiska na najnižoj današnjoj cijeni i čak mi je sada žao jer smatram da idemo dalje dole.
Solidan promet od kojeg su pola napravili mali koji su se dali navući na kupnju.
A vidi svijeta i USA.
Nakon onog pada dalje padaju a vi ste već u oporavku, zatvara se tema Korekcija i ide sve up.
I onda sam ja glup?
lol
pozz
[/quote]
Da mislim i nadam sam i uvjeren sam, jer ako su to fondovi radili…onda su stvarno za propast i za ništa drugo.
Pa kaj nitko od Vas nema nekoga u USA da pita kako je tamo?
Hrvatski izum: osnuj tvrtku, uzmi novac, zatvori tvrtku i osnuj novu
http://www.jutarnji.hr/novac/vas_novac/clanak/art-2008,6,27,,124616.jl
A i ovo kaj rade s burzom u zadnje vrijeme je hrvatski izum
Opljačkaj sirotinju, otmi im za kiririki dionice i potjeraj ih s burze
Ali se ne damo, držimo se do daljnjega, ne želim biti trešnja.
NISMO MI TREŠNJE!!!
Hrvatski izum: osnuj tvrtku, uzmi novac, zatvori tvrtku i osnuj novu
http://www.jutarnji.hr/novac/vas_novac/clanak/art-2008,6,27,,124616.jl
Nije to samo hrvatski izum. Imaš podružnicu slovenske tvrtke EL-RO u Hrvatskoj. Mislim da imaju barem 50 tvrtki koje su podnjele ovršni zahtijev.
Ali se ne damo, držimo se do daljnjega, ne želim biti trešnja.
NISMO MI TREŠNJE!!!
[/quote]
Ne bi se reklo prema postovima cijenjenih kolega i vrlo uvažene kolegice Ivane7. Ogromna većina Vas tvrdi da ste bolji od svih fondova, a nije ni mali broj onih koji tvrde da su ove godine dobro zaradili na burzi. S obzirom na izlive hvalisanja u postovima i goleme gubitke fondova, očekujem da se fondovi počnu žaliti kako mali investitori zarađuju na njima.
Istine radi moram reagirati na jednu očitu neistinu u Vašem postu. Sirotinja ne ulaže na burzi, ni hrvatska ni bilo koja druga. Postoji nešto što jeste jedinstven hrvatski izum. Naime samo u ovoj zemlji ljudi koji ulažu 100000$ i više na burzi, te umirovljenici koji posjeduju nekretnine u vrijednosti preko 200000$ se smatraju sirotinjom koju treba pomoći.