Ma koji daljnji pad, baš malo gledam…..pa ovo su skoro cijene iz onog sloma u 4. mjesecu 2008. godine…i to na većini dionica…
A taj dan su se čelnici fondova našli sa Motušićem i zaključili slavodobitno da je vrijeme za šoping….
I zato pamet u glavu, ne slušajte raznorazne drukere nego KUPUJTE….UGODAN ŠOPING I DOVIĐENJA !!!
u prvih 5 min padaju marginaši, pa kolebljivi u narednih par sati.
očekujem oporavak burze i + zonu iz 14 h.
13.56 min
crobex + 0,16
Žao mi je marginaše, a još više kolebljive.
Sva škola se plaća!!!
55 mil kn do 13h 30min…… a da nije ipak promjena trenda…..sve govori u prilog da je….
Takvih postova prošlih mjeseca smo se dosta naslušali. Ja ipak mislim da jedan dan ne čini oporavak već stagnaciju. Europa i dalje roni u dubine a mi kao zelenimo…nafta preskočila 142 dolara…polako polako…stanite na loptu….
Volio bi da griješim…ali…
Dobro, zaboravi na promet pa pogledaj cijene dionica….i zbroji 2 i 2……ako netko misli da će cijene dionica ići još niže od onih cijena kad je bio slom u 4. mjesecu, taj se vara, pa svi znamo kaj je bio slom u 4. mjesecu…..
A uopće ne vjerum da će biti bilo kakve stagnacije, jer je jednostavno sve PREJEFTINO !!!
Jednostavno nema argumenata za stagnaciju, jer cijene dionica nisu REALNE, već umjetno rušene, a jedino kaj može uslijediti nakon takvog rušenja je RAST pobogu, i to na realne cijene…..a to sigurno nisu ove !!!!!!!
subota je sutra
poštovani,
moram vas obavjestiti da nipošto ne nasjedate Ivaninom drukanju na kupnju, jer ovo što se sada dešava je klasičan bulltrap.
u ponedjeljak burza nastavlja padati, no kao što već rekoh granica otpora nije tako daleko, ali sljedećih par radnih dana burza će padati.
Pozdrav svima i ne dozvolite da vas šišaju!
Vidljivo je to iz aviona da kupnja popušta na svim likvidnijim dionicama. Ivana7 mrzi kad ju zovu druker, ali ovo današnje nagovaranje na kupnju je bilo ispod razine i barona i sličnih. A i simpatično je gledati dečke ovdje, kao iz školskih klupa, kako joj jedu iz ruke. Ah, da..Ivana hvala ti što si ”obranila” crobex. [lol]
Nije mi jasno koji luđak prodaje ovo Belje po 214 kuna, neka objasni?
Nije mi jasno koji luđak prodaje ovo Belje po 214 kuna, neka objasni?
isti onaj koji prodaje i po 220. [shocked]
Kako su ‘hrabritelji’ na IGH oko 9500 iznenada nestali [rolleyes]
– evo ponovno smo u minusu.
– sada je krenuo drugi krug,
– paničari s kasnijim paljenjem.
– ponovno ponavljam, moje pisanje nikako nije i nagovor na kupnju dionica.
– kod nas još ima dosta balona.
– a kako vidim nitko ne želi pisati koje dionice su i jako povoljne kupnje.
Pozdrav !