Nema tu kukanja. Pročitajte Apoksija na Karojevom blogu i sve će Vam biti jasno ko dan. Pa fondovi nemaju više novaca i prodaju mirovincima najlikvijdnije. Kad to završi ( još 4-5 % lufta ) a ulagači nastave sa izvlačenjem novaca ode…… Pa nije naslov APOKSIOMEN CROBEX 3000 bezveze napisan.
Koji dio Vam nije jasan iz Apoksiomenovog posta ??? [bye]
*bnhmvpt
da da to je ta žaba.
Tu žabu sam prvi puta gledao na filmu: "globalno zatopljenje".
Ali to je to.
Naše drage žabe ne osjete vrućinu te viću up up up kao sampras i ostali, a polako se kuhaju a da niti ne kuže kaj im se događa.
Zato van iz vruče vode i čekajte sa nama.
S vama dvojicom (ivek i baron) ne bih čekao sve i da sam siguran da će crobex na 3000! Radije časno izginuti nego puzati na koljenima hraneći se tuđim jadom i gubicima. Jednostavno, da ste vas dvojica zadnji na kugli zemaljskoj, odselio bih na drugu stranu da vas ne vidim i ne čujem jer ste moralne nule!
Ipak, vaše drukanje nije uzaludno, toliko lupate iz sata u sat jedno te isto da su ljudi već oguglali i svima se živo fućka za sve vaše pisanje i sve loše vijesti koje ponavljate i kojima zasipate forum. Danima skoro nitko ne prodaje, zato prometi i jesu ovako mali. Svi čekaju okretanje trenda i novi val rasta kao što je bio onaj sa 3200 na 4200. Ovaj puta nema marginaša, a skoro ni paničara. Zato neće biti ni crobexa na 3000. Znam da i vi to znate, ali kako ste vi đon-obraz ekipa i dalje ćete tupiti isto. No ipak, sve jednom dođe na naplatu, i dobra i loša djela. Tako će i vaša.
nema više onoliko marginaša
nema više ni toliko u ponudi margina, a tamo gdje ima nisu neki uvjeti
tako da pad zbog margina teško, a budalaša ima u svakom selu, to je tako, i na dvorcu je uvijek bila dvorska luda…
Vidim da je uzlet globalnih tržišta kapitala u punom zamahu,
a bogami evo se prelijeva i na naše tržište.
Mogao bi T.Petrov napisati jedan lijepi članak o tome u sutrašnjem PD.
Čovjek je vizionar
Ht i INA su nam zadnja nada spasa , grčevito se drže
grčevito ih drže.. [lol]
HIPO sprema nove kredite za kupnju dionica kažu vrlo povoljno kome treba
bilo bi mi draže da objave da kupuju dlkv………………koji je hrvoje stojić hvalio da vrijedi 1.680 kn [tongue]
čak im mogu odobriti margin kredit za kupnju ( ima stvarno povoljnih prilika, hehe )
Ako vas zanima što kupuje:
IGH, HDEL, HT…samo neke od mnogih…
Zato i padaju..te iste. [undecid]
Zna kako se kupuje, moraš malo biti i na strani prodaje. [thumbsup]