ZSE je izgleda u banani jer sam zadao nalog kojeg ne mogu vidjet sto znaci da je il investor u banani ili ZSE
Nevjerovatno, sve manji i manji prometi na otvaranju iz dana u dan…
Ali izgleda da su ljudi ipak nešto naučili, nema onakve panične rasprodaje iako kupnja klizi sve niže i niže na većini dionica.
Meni je to sve vrlo logično.
Mi koji smo u cashu čekamo dosta niže razine, fondovi su u velikim problemima i nemaju love, a mirovnicima je svejedno i ovako su izjavili da croby ide dole.
Tako da ja očekujem ovako svaki dan, pad malo po malo ali sigurno.
a panika će doći budite bez brige.
Ali izgleda da su ljudi ipak nešto naučili, nema onakve panične rasprodaje iako kupnja klizi sve niže i niže na većini dionica.
Jedan kolega nedavno je pričao kako možeš skuati živu žabu.
Ako naglo povećaš temperaturu, žaba će iskočiti.
Ako polako zagrijavaš, neće primjetiti, i skuhat će se.
Isto ti je tako sa laganim padom malo po malo.
[/quote]
nije loše ovo s žabom. svaka čast na metafori
skriveni na prodaji ATPL 2574.
U ovom trenu mislim da je bolje da je skriveni. Jer bi se mozda neki voljeli progurati prije njega da nije.
DDJH na cijeni od 15.04. VIRO bull trap, od +3% do -1%, također i LRH slično.
Sve mi se čini da se cijene približavaju onim cijenama od onog dana velikog pada, a skori preokret se baš i ne nazire.
Ne znam.
Meni je to sve vrlo logično.
Mi koji smo u cashu čekamo dosta niže razine, fondovi su u velikim problemima i nemaju love, a mirovnicima je svejedno i ovako su izjavili da croby ide dole.
Tako da ja očekujem ovako svaki dan, pad malo po malo ali sigurno.
a panika će doći budite bez brige.
[/quote]
panika nece doci…
ovi koji su prezivjeti 3200 i ostali na burzi nisu "papci" koji se mogu lako zastrasiti.
jer znas kak se kaze:
" sto smo napravili jednom, mozemo ponovo"
tako je i sa ovim slucajem na burzi
ista ekipa sa prezivljenim iskustvom na 3200.
dakle, stari moj… [bye] [thumbsup]