Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SNC:

Ozbiljni ljudi ne citaju ovaj forum jer ne zele trositi vrijeme citati kako se djeca prepucavaju i glumataju.

Oni ozbiljni koji ponekad citaju se smiju.

Ne slažemo se nažalost jer osobno poznajem par doista ozbiljnih ljudi koji prate ovaj forum, neregistrirani doduše, utječe li to na njihove odluke prilikom kupnje/prodaje , stvarno ne želim prejudicirati, ali činjenica ostaje da ima znatan utjecaj, ali uostalom ja gore navedenom postu i nisam govorio o ozbiljnim, stručnim ljudima koji imaju informacije nego o onih 18ak tisuća kojima je ovaj i slični forumi jedan od glavnih izvora informacija.

Lijep pozdrav

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Žalosno šta neki na ovom forumu sebe smatraju bogovima i velikim brokerima , a boje se ustvari ničega jednog običnog posta.

ne sekirajte se, ljudi i na hladno pušu ovih dana 😉

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Ah, biti će sve više ovakvih prizivanja od onih koji su većim dijelom ili potpuno u kešu – srce ih boli kad zbrajaju propuštene dobitke. Ponavlja se uvijek ista priča.

Od zadnjeg prizivanja korekcije zaradilo se dobro,od ovog prizivanja biti će još bolje.Onima u kešu nije baš lako ali ne trebaju kukati,mogu u Crnu ulagati,pa u Republiku S,tamo nema nikad korekcije,JA OČEKUJEM CROBEX NA 6000 DO KRAJA GODINE.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Čujte bljedoliki, o čemu se vi sporite ako nije tajna? O utjecaju pisanja na stavove neinformiranih? Ako je o tome riječ onda forum i naše pisanje ima utjecaja. A ako mislite na ljude koji se bave ozbiljnim investiranjem- e onda teško, hi,hi,hi pa ne mislite da će fondovi sutra kupovati Inu po 3.100 slavuja samo zato što ja kažem da je to dobra cijena[smiley1][smiley1]

Moj pozdrav g-đici Silvani ma gdje bila[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Čujte bljedoliki, o čemu se vi sporite ako nije tajna? O utjecaju pisanja na stavove neinformiranih? Ako je o tome riječ onda forum i naše pisanje ima utjecaja. A ako mislite na ljude koji se bave ozbiljnim investiranjem- e onda teško, hi,hi,hi pa ne mislite da će fondovi sutra kupovati Inu po 3.100 slavuja samo zato što ja kažem da je to dobra cijena[smiley1][smiley1]

Isto se može reć za MIV..Nema šanse, tu su veliki igrači u pitanju, oni znaju veoma dobro kuda lupaju milje i milje
tih dana.[smiley2]

SNC:

na 30 trenutno registriranih korisnika u ovom trenutnku 20 tisuća gostiju čita ovaj forum i na sam spomen riječi bear, crveno, korekcija,pad tresu im se ruke i htio ne htio pisanjem se utječe na to. ”

Kolega vi ste malo neiskusni pa ste se malo zaigrali i dali si na važnosti. Ne zamjeram, ali nešto treba pojasniti.
Forum čita 100-150 ljudi, ostali su na portalu a od njih je velika većina izvan Hrvatske. Primijetit ćete da je ista posjećenost u 4 popodne, 10 navečer a najveća 2 ujutro. Što vam to govori?
Tad je 8 navečer na istočnoj obali i najbolje vrijeme za surfing. To ti je publika od koje nitko nema koristi a ona je najbrojnija. Ipak ostavljaju fini dojam. Netko nas čita! Ma da…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

atomictg:

SNC:

na 30 trenutno registriranih korisnika u ovom trenutnku 20 tisuća gostiju čita ovaj forum i na sam spomen riječi bear, crveno, korekcija,pad tresu im se ruke i htio ne htio pisanjem se utječe na to. ”

Kolega vi ste malo neiskusni pa ste se malo zaigrali i dali si na važnosti. Ne zamjeram, ali nešto treba pojasniti.
Forum čita 100-150 ljudi, ostali su na portalu a od njih je velika većina izvan Hrvatske. Primijetit ćete da je ista posjećenost u 4 popodne, 10 navečer a najveća 2 ujutro. Što vam to govori?
Tad je 8 navečer na istočnoj obali i najbolje vrijeme za surfing. To ti je publika od koje nitko nema koristi a ona je najbrojnija. Ipak ostavljaju fini dojam. Netko nas čita! Ma da…[smiley2]

ili to, ili je po defaultu stanje stvarni_broj_gostiju+ 15.000 [smiley1]

da bi ljepse izgledalo

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ili to, ili je po defaultu stanje stvarni_broj_gostiju+ 15.000 [smiley1]

da bi ljepse izgledalo

Moguće, ali je to malo teže izvodivo.
Želim poslovnom što više posjetitelja (i zadnje “istraživanje” je pokazalo dobre rezultate – iako nisu upotrijebljene znanstvene metode, već web-analizatori) ali se ne treba zanositi uticajem foruma, jer od tog broja vrlo mali broj je stvarno na forumu.
Po meni, koliko je korisnika, toliko je i gostiju na forumu. Ni više ni manje. (mogu to potvrditi sa sigurnošću od 2 st.dev.). [smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

atomictg:

SNC:

vrlo lako moguće, imate pravo zaboravih da forum nije jedini sadržaj na ovom portalu, i priznajem malo sam precijenio utjecaj.

Evo nastavka na ZABI, i nakon duljeg vremena nekakve “veće” prodaje na 10 900 ima 70 komada na prodaji.
Mislim da će vrlo brzo to netko pokupiti , zainteresiranih ima i te kako, na bidu već od 10 500 ima 214 komada.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidljiva blokada na THNK.[smiley2]

New Report

Close