Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako ne prizivaš korekciju, koji k….c o njoj onda pišeš? jer valjda nisi toliko blesav da ne shvaćaš da čak i na spomen korekcije barem 5% čitača tvoje poruke odlazi prodati svoje dionice…dakle, ti ju prizivaš i predlažem ti da sve prodaš. ja ne dijelim tvoje mišljenje i mislim da korekcija još neće. naravno, to se nikad ne zna.

Tebi apsolutno i relativno nitko ne brani da prodaš sve svoje dionice i napustiš tržište, zaista nitko. Ako te smeta rast, ti nađi tržište koje pada, na kojem se gubi. Ovo je izgleda preveliko opterećenje za tebe

Mauricije svoje dionice za sada još ne prodajem samo sam želio ukazati na jednu neminovnost , pa valjda ste svjesni toga.

Mauricije svoje dionice za sada još ne prodajem samo sam želio ukazati na jednu neminovnost , pa valjda ste svjesni toga.

Pa, naravno da sam svjestan toga što navodiš, ali neću zvoniti po forumu o njoj. Mislim da još nije vrijeme za veću korekciju, ali ono što mislim je da ako se nalaziš u dobrim dionicama i nisi kupovao na vrhu nećeš je baš puno ni osjetiti, to je vrlo bitno. Zato, svatko treba procijeniti kada ulazi u neku dionicu i zašto baš tada. Čak i ulaz u najbolju dionicu ne znači uvijek dobar ulaz.

Ah, biti će sve više ovakvih prizivanja od onih koji su većim dijelom ili potpuno u kešu – srce ih boli kad zbrajaju propuštene dobitke. Ponavlja se uvijek ista priča.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

što se čudite kada mali igrači pričaju o korekciji,kada im je uzor VELIKI Galinec koji najavljuje korekciju a ne razmisli prije nego to izjavi – koliko bi realno trebale vrijediti njegove dionice u Industrogradnji i Elektroprometu.Ja mislim da su obje bar duplo napuhane,ali Galinec sigurno misli na neke druge,a ne na ove svoje.?

Pa mjesec i pol traje rast, to nije predugo. Recimo prošla korekcija/stagnacija je trajala oko 3 mjeseca.
Također prošlo izuzetno povoljno razdoblje je trajalo u srpnju, kolovozu i rujnu prošle godine, znači
3 mjeseca.
Fondovi puni love a T-HT neće do ljeta. Do tada stignemo odraditi još nastavak ovog lijepog rasta i još jednu korekciju

Sta se stresete jedino je Croblack shvatio moj post.

shvatili smo poantu mark, svi smo svjesni činjenice da nakon perioda rasta slijedi period korekcije ali je pitanje kada , dobro je napomenuo kolega sa kajmanskog otočja, na 30 trenutno registriranih korisnika u ovom trenutnku 20 tisuća gostiju čita ovaj forum i na sam spomen riječi bear, crveno, korekcija,pad tresu im se ruke i htio ne htio pisanjem se utječe na to. Ne da te sad prozivamo, ali stvarno nema potrebe spominjati (sve češće u zadnje vrijeme) korekciju i pad jer svi sudionici na tržištu vrlo dobro znaju mehanizme funkcioniranja tržišta.

Lijep pozdrav

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

nego ajmo mi malo o tome koje su dionice napumpane a koje su realno porasle. izvješća tek što nisu izašla. bit će zanimljivo proučavati. za jednu dionicu sam uspio saznati kakvo je izvješće i ovih dana ju dokupljujem naveliko (hehehe).

shvatili smo poantu mark, svi smo svjesni činjenice da nakon perioda rasta slijedi period korekcije ali je pitanje kada , dobro je napomenuo kolega sa kajmanskog otočja, na 30 trenutno registriranih korisnika u ovom trenutnku 20 tisuća gostiju čita ovaj forum i na sam spomen riječi bear, crveno, korekcija,pad tresu im se ruke i htio ne htio pisanjem se utječe na to. Ne da te sad prozivamo, ali stvarno nema potrebe spominjati (sve češće u zadnje vrijeme) korekciju i pad jer svi sudionici na tržištu vrlo dobro znaju mehanizme funkcioniranja tržišta. Lijep pozdrav

Ma pogledajte samo današnji promet. Tržište je puno keša, pa može on pisati o korekciji koliko god hoće, jer svatko imalo upućeniji zna da tako skoro do nje neće doći.

Krupne glasine nastaju od sitnih šaputanja.

a da nije mozda ptkm? 😛

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Koliko mahanja križem i vijenaca češnjaka oko vrata! Samo da ste još naoštrili glogov kolac.
Mark, jesi li ti vampir?
Zar među ulagačima ima toliko praznovjerja?! Meni je jasno da fundamenti i grafovi nisu sve, nego da je vrlo važna i psihologija (pogotovo je to vidljivo kod nas u zadnje vrijeme), ali ako o nečemu odlučimo (ili zabranimo) ne govoriti ne znači da se to nije dogodilo ili neće dogoditi. A, ako se već bojite broja onih koji će pročitati markovo (zapravo sasvim benigno) razmišljanje, te da će ih to potaknuti na bježaniju, mislim da precjenjujete moć foruma općenito i da niste sigurni u sebe kao ulagače. Pravi (usudit ću se reći “inteligentni”) investitor ne bi uopće trebao obraćati pažnju na nekakve drhtave ručice, ako uistinu smatra da nema razloga za pad cijena, nego bi se trebao posvetiti analizi poduzeća, tržišta, i sličnim poslovima. A, ne navlačiti poletarce po forumima s, u zadnje vrijeme, sve manje i manje analiza i argumenata.
Riskirajući i za sebe gomilu češnjaka, reći ću: “To su ulagači? Možeš misliti!”
Ovdje, naravno, polemiziram sa izrečenim stavovima, a ne osobama, jer ne poznam nikog osobno, a papir (ekran) ionako sve trpi.
Predlažem moderatorima da svakog tko spomene bogohulnu riječ korekcija na bilo kojoj temi odmah isključe s foruma.[smiley13]

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

na 30 trenutno registriranih korisnika u ovom trenutnku 20 tisuća gostiju čita ovaj forum i na sam spomen riječi bear, crveno, korekcija,pad tresu im se ruke i htio ne htio pisanjem se utječe na to.

Ozbiljni ljudi ne citaju ovaj forum jer ne zele trositi vrijeme citati kako se djeca prepucavaju i glumataju.

Oni ozbiljni koji ponekad citaju se smiju.

New Report

Close