Evo još ovo za kraj jer sam u gužvi a i pun mi je kufer foruma i pisanja na rasprodaju svoga.Pa kaj vi mislite da nas EU želi u Evropi jer smo mi dobri i dragi ljudi…pa žele nas jer smo mali,imamo prekrasnu zemlju koja je jeftina.imamo firme koje su jeftine,poljoprivredna zemljišta koja su jeftina….Pa oni to sve kupuju i kupit će preko produžene ruke BANAKA (koji su u njihovom vlasništvu ).A sad vi prodajte svoje dionice dok vam oni ovako namjerno ruše cijene.Ja sigurno neću pa makar čekao 1-3 god.Nema veze tad ćemo sigurno već biti u EU i sve će vrijediti puno više.Zar mislite da je Pliva prodana tek tako..pa Ćovićje bio slučajno u Veneciji i nije omastio brke sa dobrom lovom od Barra?Tak će prodati i Končar,Petrokemiju….
Odličan post……..
Evo još ovo za kraj jer sam u gužvi a i pun mi je kufer foruma i pisanja na rasprodaju svoga.Pa kaj vi mislite da nas EU želi u Evropi jer smo mi dobri i dragi ljudi…pa žele nas jer smo mali,imamo prekrasnu zemlju koja je jeftina.imamo firme koje su jeftine,poljoprivredna zemljišta koja su jeftina….Pa oni to sve kupuju i kupit će preko produžene ruke BANAKA (koji su u njihovom vlasništvu ).A sad vi prodajte svoje dionice dok vam oni ovako namjerno ruše cijene.Ja sigurno neću pa makar čekao 1-3 god.Nema veze tad ćemo sigurno već biti u EU i sve će vrijediti puno više.Zar mislite da je Pliva prodana tek tako..pa Ćovićje bio slučajno u Veneciji i nije omastio brke sa dobrom lovom od Barra?Tak će prodati i Končar,Petrokemiju….
Odličan post……..
[/quote]
Tako je odličan post.
Znači dragi ulagaći, nemojte prodavati svoje dionice već trpite goleme gubitke i odite u što veći minus tako da se godinu dana ne vratite na nulu.
Nemojte ništa nikome prodati već si kupite apaurine i čekajte stare dane.
Odličan post nema što.
Treba trpiti minus i doviđenja.
O moj bože
pozdrav iz Austrije,opijam se lagano..ima dosta B rokera,savjetnika i novoselaca,samo su maskirani..mislim da sam ugledao u jednom momentu i STOJIĆA,on će stojećki navijati [thumbsup]
prošle su godine sustavno dizali burzu(mediji, banke,fondovi)-trebam li navest u čijim su rukama-a sad sustavno ruše, ali izgleda da se večina opametila
šuljam se lagano poput starog mačka da sam što bliže STOJIĆU..ljudi nešto mu piše na čelu..PIŠE..
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.674,76 -0.47% 72.432.763,65 kn 37.798.888,96 kn 34.633.874,69 kn 0,00 kn
U zadnjoj sekundi iz plusa od 0,10 do -0,47%. Šta se to desilo???
INA u zadnjoj sekundi sa 2600 na 2555.