Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fondovi nisu u nikakvim problemima kao što se ovdje piše, konstatno se namjerno stvara negativna fama, a istina je nešto sasvim drugo.

Tržište nije rođeno da samo raste i tu je sva suština, a inflacija, hipotekarna kriza i slično jednostavno su pokazatelj kojim smjerom to tržište treba ići.
ps.
ode sex tražilica

Neznam baš:
imate http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=23 koji stalno dobivaju zahtjeve za isplatu a nitko ništa ne uplačuje (prijatelj tako tvrdi koji radi tamo)

http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=107

http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=110

Ima ih koji jesu u problemima, naravno da je tu ZB Invest i sl. koji neće nikada biti u problemima, ali valentine dosta njih je bez casha a prisiljeni su na prodaju kako bi isplatili ljude kojima već polako kipi bez obzira kaj se govori da su fondovi dugoročno investiranje.

Fondovi su se igrali sa nama, a sada im gori pod nogama.

[/quote]
Čujem u razgovoru da puno ljudi povleči novce iz fondova, pogotovo nakon objave onog članka sa analizom Škotske banke.
Ovih dana je iz ZBaktiva samo moja najuža fam. povukla oko 350k i to sa minusom 10ak %
ps.
ode sex tražilica [bye]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ne piše nam se dobro ,opći potop vani a i ameri prijete.Očekujem kraj krize možda poslije izbora u AMERICI

Ma možete vi mene ocijenjivati sa 1% kad ja govorim istinu i samo istinu .

Slab promet danas

Ma možete vi mene ocijenjivati sa 1% kad ja govorim istinu i samo istinu .

to ćemo tek vidjeti kasnije, a za sada samo iznosiš mišljenje, koje je naravno voda na tvoj mlin, kao i većina mišljenja na forumu

Šta na moj mlin

Evo i jedne dobre vijesti, koja bi znala privući strani kapital na burze u okruženju i na ZSE:
http://www.poslovni.hr/83443.aspx

Jel to 1500 komada INE skriveno na asku???

2.560,00 141 13:51:22
2.560,00 150 13:51:22
2.560,00 4 13:51:22

Bit će da je ipak dogovorena transakcija, samo se netko ubacio.
2.559,00 5 13:51:22

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

nema panične rasprodaje – dobar znak [thumbsup]

NEMA PREDAJE

Neke stvari su svima jasne,samo neki to pišu kak njima odgovara ( na našem forumu i globalno).
Sigurno je da će doći do jakog oporavka US burze prije izbora (možda i ranije ),da će dolar ojačati i nafta pasti ( možda i ispod 100 $ ).To su stvari koje se moraju dogoditi jer svijet ide dalje,firme rade,svi idu naprijed…Novaca ima dovoljno da se iz svake krize izađe( a i ostalih instrumenata ) jer kriza nije u interesu bogatih.Kome trebaju revolucije i problemi( pogotovo ne onimakoji imaju jako puno )?Kod nas se tržište bude isto oporavilo( možda i brže i jače nego druga )jer dolazi prodaja INE,malo smo tržište gdje se može lagano rušiti i dizati.Mi ulazimo u EU i to možda nas već 2009.prime.Burze uvijek reagiraju puno ranije na bilo koju vijest.22.6.budu S.Arabija i CO donjela odluku o povečanju proizvodnje nafte,Kinezi su svoje već jučer rekli….

@anricom

zasto ti pises toliko postova o padu.
rekao si svoje jedanput i znamo sto mislis da ce se dogoditi.

stvarno nije potrebno da imas 5 istih postva na svakoj stranici.

slažem se….smiješno je što stalno ponavljaš kao papiga…nek ide sve kud treba ići, smanji doživaljaj i čuvaj navijanje za navečer mada nisam siguran da ćeš navijati za Hrvatsku…
prava je istina da će sve što se rodi i umrijeti i da će se Sunce ohladiti i da će se Svemir sažeti tako da je dugoročno gledano svevjedno kud ide što, stoga ako ti nije zabavno ili ne uživaš u morskim, životnim ili burzovnim valovima apaurin i votka i pred telku…

ili ako su ti motivi unošenje panike znaj za ovu narodnu:
"U jednom selu se prijete u drugom se ne boje!"…

In spe...

Danas je naš dan,koliko naših igrača i navijača isto ima dionice…..Zbog svih njih bi barem trebali pokazati lojalnost našoj burzi,državi…A ne samo pljuvati i voditi se šta rade drugi.Jer se njima je… šta mi radimo.

New Report

Close