Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Držte gaće ljudi

Ne vidim ništa spektakularno na ovom linku, kakvih je dana bilo ove godine ovo je moguća najava samo još jednog prosječnog "dana u uredu". Možda po koja drhtava ručica izgubi strpljenje i to je sve.

Gledam hrportfolio kako fondići opet napadaju minus rekorde, pa ako ih uspiju još povećat mogu
se ljepo pozatvarat.

Fondovi nisu u nikakvim problemima kao što se ovdje piše, konstatno se namjerno stvara negativna fama, a istina je nešto sasvim drugo.

Tržište nije rođeno da samo raste i tu je sva suština, a inflacija, hipotekarna kriza i slično jednostavno su pokazatelj kojim smjerom to tržište treba ići.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ak i završimo sa sadašnjim stanjem u ponedeljak smo minus a utorak onda tradicionalno
još jedan minus. Sreća srijeda se ne radi da se malo predahne
Da se razumijemo meni to ne paše al mi nekak izgleda na to.

Evo zašto je slaba likvidnost na burzi,novac je otišao u kladionice:
Vaš link

Ak i završimo sa sadašnjim stanjem u ponedeljak smo minus a utorak onda tradicionalno
još jedan minus. Sreća srijeda se ne radi da se malo predahne
Da se razumijemo meni to ne paše al mi nekak izgleda na to.

ja mislim da će nam se malo promet povećati u zadnja tri sata,a stime se nadam i plusiću

Fondovi nisu u nikakvim problemima kao što se ovdje piše, konstatno se namjerno stvara negativna fama, a istina je nešto sasvim drugo.

Tako je, a ne treba zaboravit da je za 10 dana kraj polugodišta i da će fondovi iskoristiti ovaj period niske likvisnosti da si poprave stanje portfelja i s malo keša napucaju gore par dionica koje su im najjače zastupljene u portfeljima- tipa ADRS-P, INA, HT, ERNT..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kad gledam naš i zapadne markete ista priča jednostavno stoji se na mjestu i neizvjesnost, po
meni tek sljedeći tjedan će bit jasnija situacija.

Tržište nije rođeno da samo raste i tu je sva suština, a inflacija, hipotekarna kriza i slično jednostavno su pokazatelj kojim smjerom to tržište treba ići.

Neznam baš:
imate http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=23 koji stalno dobivaju zahtjeve za isplatu a nitko ništa ne uplačuje (prijatelj tako tvrdi koji radi tamo)

http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=107

http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=110

Ima ih koji jesu u problemima, naravno da je tu ZB Invest i sl. koji neće nikada biti u problemima, ali valentine dosta njih je bez casha a prisiljeni su na prodaju kako bi isplatili ljude kojima već polako kipi bez obzira kaj se govori da su fondovi dugoročno investiranje.

Fondovi su se igrali sa nama, a sada im gori pod nogama.

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

Pazi mogu i ja svašta napisati na forumu i reći: fondovi su ovo ili ono, ali prava je istina negdje drugdje, a ona je ono što dnevno vidimo, zato se ne slažem s tobom jer si isto govorio i prije i od cijele priče ugasio se jedan totalno nebitni fond i jedna francuska banka što je globalno pokušala prevatriti svekoliko pučanstvo i na kraju, tresla se brda rodio se miš.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pazi mogu i ja svašta napisati na forumu i reći: fondovi su ovo ili ono, ali prava je istina negdje drugdje, a ona je ono što dnevno vidimo, zato se ne slažem s tobom jer si isto govorio i prije i od cijele priče ugasio se jedan totalno nebitni fond i jedna francuska banka što je globalno pokušala prevatriti svekoliko pučanstvo i na kraju, tresla se brda rodio se miš.

Nadam se da ste u pravu i da će se fondići izvući iz situacije u koju su se sami uvukli.
Jer da jedan fond rikne onda bi bilo tarapane.

A morate priznati da je za naše malo tržište previše fondova, i onda neki pametni ode sa crobex-a i presele se u EU i odmah u minus. [lol] [lol]

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

Fondovi su se igrali sa nama, a sada im gori pod nogama.

ivek ova ti je dobra, hehe……….dvije godine su fondovi jahali nas sad ćemo dvije godine mi njih, a posle bumo vidli

meni ne bu ni jedan udjelničar pobegel
[lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close