do 16 00 evo nas gdje smo bili i ujutro
Ako necemo biti tamo, hoces li opet jecati i naricati, Hanfaaaa, Samodooool….?
Nešto mi nije jasno. Gdje god pogledam minusi su između 2 i 4%, a ima ih i do -8%, a Crobex -0,5%???
Jesam li ja lud ili…???
Nemaš frke. I ja sam lud.
do 16 00 evo nas gdje smo bili i ujutro
interesantno,
a do prije 2 sata najavljivao se potop, opce kriza ….
skoro pa da se nije Nostradamusovo prorocanstvo obistinilo…
a vidi sad ovo – preokret.
bilo bi zanimljivo vratiti se malo natrag i vidjeti ko je sto pisao.
tek toliko da se dobije uvid [lol]
MEDIJI
Business.hr se brani tvrdnjom da je "nevino" preveo tekst iz političko-ekonomskih vijesti svijeta, te da
"nije imao namjeru pogodovati " nikome.. To je bezočna laž.
U uvjetima nezrelog financijskog tržišta kapitala,ovakve inscenirane kataklizme, koje uz obranu izvora,
stižu na najčitanije poslovne portale, itekako imaju svrhu …
Srećom, sve je više investitora , koji razmišljaju hladnom glavom i ne nasjedaju na kataklizme, u
Rep.Hrvatskoj, koje se događaju , baš kad se nekome digne "urac", tamo u nekom fondu…
Taj članak je izašao vani, a business.hr ga je samo preveo.
[/quote]
Puno članaka izlazi vani, a prevode se samo neki i to po potrebi u pravom trenutku.
[/quote]
slazem se, ako pogledate bloomberg.com ili ft.com nigdje ta vijest nije bila na udarnom mjestu, jedva se moglo naci, a na hrv.portalima ispalo najjaca vijest!
to dovoljno govori o namjerama
Taj članak je izašao vani, a business.hr ga je samo preveo.
[/quote]
Puno članaka izlazi vani, a prevode se samo neki i to po potrebi u pravom trenutku.
[/quote]
slazem se, ako pogledate bloomberg.com ili ft.com nigdje ta vijest nije bila na udarnom mjestu, jedva se moglo naci, a na hrv.portalima ispalo najjaca vijest!
to dovoljno govori o namjerama
[/quote]
A nigdje se ne citira odgovor financijskih stručnjaka na tu prognozu. Potražite pa pročitajte…
interesantno,
a do prije 2 sata najavljivao se potop, opce kriza ….
skoro pa da se nije Nostradamusovo prorocanstvo obistinilo…
a vidi sad ovo – preokret.
bilo bi zanimljivo vratiti se malo natrag i vidjeti ko je sto pisao.
tek toliko da se dobije uvid [lol]
[/quote]
eto mene u 3 ujutro
obzirom na odjednom naglu kolicinu pesimizma, treba se pripremati za ulazak [wink]
ko zna zna [rolleyes]
nisam usao ali drzim da bi polako trebalo traziti dno…
danas je raj za "trejdere"…kako se ovčice guraju na šišanje, strašno…kod mene je tor pun [cool]
dajte ljudi bez panike