Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako uopće objasniti ovu paniku danas? Napadaju izvanzemaljci ili nešto drugo?

Ovo je presmiješno…

nije presmješno, nego vrlo očekivano.
nažalost.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Kako uopće objasniti ovu paniku danas? Napadaju izvanzemaljci ili nešto drugo?

Ovo je presmiješno…

Nis ja ne napadam. Ja sam vrlo miroljubivo stvorenje

možda su pridonijele i privatne poruke određenih kolege sa linkom na business.hr [shocked] , nevjerojatno kaj se radi …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Potop na Đuri

Za sve one što su prodavali zadnjih sat vremena 20 milja i uništili mjesece stvaranja, na nekim dionicama i godinu, jedno pitanje. Zar ništa, ama baš ništa niste naučili 14.04.?? Bah… [angry]

jesmo, da je trebalo izać 10.04. [angry]
(nisma niš prodao)

Na ZSE ..podatak ..institucionalni promet …………. 0,00 KUNA ????

To znači, da je ovu agoniju gledala četa partizana … mirno i staloženo. Nemoguće.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo CRBEX povuko i EU dole

Za sve one što su prodavali zadnjih sat vremena 20 milja i uništili mjesece stvaranja, na nekim dionicama i godinu, jedno pitanje. Zar ništa, ama baš ništa niste naučili 14.04.?? Bah… [angry]

jesmo, da je trebalo izać 10.04. [angry]
(nisma niš prodao)

Ako niste ništa prodali ,a niste ni u kešu prihvatili ste status kvo.To ni u kojem slućaju nije dobro.
Kada se događaju ovakvi lomovi pružaju se šanse za konverziju.Međutim,za to treba imati hrabrosti,
te početi izlaziti iz fundamentalno lošijih u bolje dionice bez obzira na trenurne gubitke .Ja sam danas
izašao iz nekih balona,spušio nekoliko postotaka i iskoristio priliku za ulazak u neke druge dionice,koje imaju
izvrsne pokazatelje.Najveća greška u ovom poslu je ako ne želimo prihvatiti da smo pogriješili ili
da se ćesto pojavljuju povoljnije prilike.

ERNT-R-A dividenda sijela [thumbsup] 10%

NEMA PREDAJE

Već duže pratim ovaj podforum i mogu vam reći da su neki članovi ovog foruma precijenili svoje znanje o
dionicama i tržištu,jer pričaju već dugo neke stvari i ponavljaju se ko papige,kolege ako nešto želite onda postajte "Želim da crobex potone ispod 2500 da krenem u kupnju" a ne "Mislim da danas crobex ide dolje na malom prometu i to" jer uostalom niste vi tu da mislite….. [sealed]

sreca je samo popratni faktor znanja

Već duže pratim ovaj podforum i mogu vam reći da su neki članovi ovog foruma precijenili svoje znanje o
dionicama i tržištu,jer pričaju već dugo neke stvari i ponavljaju se ko papige,kolege ako nešto želite onda postajte "Želim da crobex potone ispod 2500 da krenem u kupnju" a ne "Mislim da danas crobex ide dolje na malom prometu i to" jer uostalom niste vi tu da mislite….. [sealed]

Ovo mi smrdi da to ide mene ili možda ne?
oke ja vjerujem da idemo dole a mogao bi reći i da sam siguran u to.
Kao što rekoh prije par dana, nemojte krivo misliti o meni jer sam pozitivac u životu i to veliki, a na burzi…hhmmmm…sve sam pesmičniji i pesimičniji i vidim samo mrak na kraju tunela.

Oke činjenica je da nam je robna razmjena sa USA sitna, ali neka mi netko kaže da potop kod njih (koji po meni nije još niti počeo) neće utjecati na crobex?

Vidjet ćemo.

Cash is the king!
Teško je biti u cash, to priznam i redovito se cimam ali slušam sebe i bojim se da idemo samo dole

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

mene čudi samo jedna stvar…………….kad čitam forum……… sve ekipa znalaca i genijalaca, jedan pametniji od drugoga…………..a kad popuše onda im svatko kriv, te navlakači, te drukeri, te hanfa, te fond-manageri, kauboji, indijanci, novinari i tko sve ne……….

kako se daju tako navući kad svi imaju investiranje u malom prstu??? [tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close