Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Atlansku još pet minuta možete kupovati ispod 2700 zato ne propustite priliku.

Moram citirati kolegu od jučer.
Kako je samo burza nepredvidiva.
Svaka vijest unese nemir.

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Zgodan članak o isplati iz braniteljskog fonda !

Cash pozicija, obračunata kao udio u ukupnoj imovini Fonda, u ponedjeljak smanjena sa 8,1% na 7,4% imovine. Ili izraženo u konkretnim brojkama, iz Fonda je, temeljem zahtjeva za isplatu udjela, prvoga dana izašlo otprilike dvadesetak milijuna kuna. I time je cash pozicija smanjena za oko 7%, a broj udjela smanjen za oko 33 tisuće, odnosno, za oko 6%.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/prvog-dana-iz-braniteljskog-fonda-otislo-dvadesetak-milijuna-kuna,18145.html

Kolegica Kosor je rekla ,da se podaci o tome koliko se branitelja iskrcalo iz fonda za branitelje, čuva kao najstroža tajna. Pitanje je zašto skriva?

Ja sam negdje čuo da se je prvi dan iskrcalo njih 8%. Ne sjećam se više gdje sam to načuo pa me ne držite za rječ.
[/quote]
To sam juče napisao i popio hrpu jedinica od zajednice. Ajde sad sam na 26%. Čini mi se da sam dobro čuo.

who dares, wins

Kolege, kla(di)onica, nam tone sve dublje.
KOEI je upravo pao.
IGH,INGR,KOEI,DLKV,THNK, svi su oko -3,5%. Koja slučajnost.

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Možda nam se desi najopasniji scenario: potop na malom prometu.

Možda nam se desi najopasniji scenario: potop na malom prometu.

negdje oko 15:59:57 će nekoliko naloga malo popravit konačnu sliku
al što je je …burza bez prometa ko juha bez soli

Pa promet je vrhunski. 32 milona kuna. Mogli bi ispod jučerašnjeg prometa. Svakako nije dobar znak da padamo, a proemti sve manji.

a nervoze gdje se sada staviti s nalozima?

mi smo ipak zemlja slučaj

a nervoze gdje se sada staviti s nalozima?

ja sam prodao ATGR u petak po 754 kune i sad ga ponovo pokušavam kupiti. za sada na razini 720-730 kuna. Možda da netko stavi na ask po 730, možda bih i kupio.

Pa promet je vrhunski. 32 milona kuna. Mogli bi ispod jučerašnjeg prometa. Svakako nije dobar znak da padamo, a proemti sve manji.

Nećemo imati manji promet od jučerašnjeg jer ako to dugo potraje mislim da će se broj brokera smanjiti.U tržišnoj smo ekonomiji zar ne? Zašto plaćati brokera koji nema posla.:-)

Ste vidjeli kako se u Crnoj Gori zatvaraju brokerske kuće jer nema posla, a velike trljaju ruke?

IN broker iz Nikšića zatvara vrata, PD tiskano str. 19, današnji broj

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

otvorila se pipa nažalost, ovo danas će biti opet jedan užasan dan. samo na HDEL sam danas ‘izgubio’ desetke tisuća kuna [cry]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close