Kolege, vidimo koje dionice prve padaju na loše vijesti. IGH, INGR,DLKV,THNK,nisu li te iste, kolege, malo precjenjene u očima ulagača?
@ivan1234
Trava je čini mi se bila dobra, zato se tako i brije na rast.
[
Ovi s lovom su u Austriji i Švici,
Fondovi para nemaju,
Mirovinci na gablecu
sam nenadano postao likvidan i poruka je jasna:.Ipak sam našao nešto za sebe što vam u ovaj tren iz razumljivih razloga ne mogu reći.
Polako i oprezno kolega,ja ću pratit trgovanja i kad vidim na nekoj dionici da je neko zamlatio po asku 5-6 tisuća kuna,to je ta šta je verdi kupuje,aha. [lol]
[/quote]
Više, više kolega kad se završi javiti ću vam na pr. pa da zajedno pratimo. Idući tjedan jer banka davi sa novim pinom.
Ja od kada je crobex bio na 4150 trubim (skupa sa onim "bedastim baronom"da to ide samo u jednom pravcu a to je pad, a vi i dalje trubiti up up up kao da pušite lošu travu.
Jednostavno je i tako je to, crobex može u jednom smijeru i to je to.
Naravno još kada neki fondić propadne jer su bili bezobrazni i male ošišali kao da su svinje tj. ovce, neka sada i plate, a sve mi se čini da će neki fondovi i platiti to svojom glavom.
Tko se vartom igra vartom se i opeče (to se odnosi na fondiće) a nemojte misliti da su mirovnici svemogući, i njima nije ugodno jer se igraju sa našom lovom
[/quote]
joj Ivane zašto si mene optužio za up i travu , niti sam pisao up , up , niti pušim travu . Ja volim travaricu [wink]
ovo danas je tragikomično!
ne vidim ja tu ništa komično , čista tragedija i to tek prvi čin
Što prije nam treba neka akcija oko INE, HT, LIBURNIJE ili odosmo duboko …
Izvanredna dividenda HT-a bi malo popravila sliku. taj novac ionako ne treba HT-u za akvizicije i razvoj jer ga ima dovoljno. A ne bi bilo loše da nešto kapne i od Adrisa.
Izvanredna dividenda HT-a bi malo popravila sliku. taj novac ionako ne treba HT-u za akvizicije i razvoj jer ga ima dovoljno. A ne bi bilo loše da nešto kapne i od Adrisa.
od Adrisa neće ništa kapnut iznad onih 7kn ako se ne varam. Adris zna već za narednih par godina kuda će sa parama
od Adrisa neće ništa kapnut iznad onih 7kn ako se ne varam. Adris zna već za narednih par godina kuda će sa parama
[/quote]
Generalno je to bolje nego da ode u potrošnju. Treba malo stisnuti kaiš drugovi.
kako KORF ima dobru obranu! skriveni nalozi na bid-u odreda
imala je i LKPC ,pa vidi sada
kako KORF ima dobru obranu! skriveni nalozi na bid-u odreda
Na puno dionica su skriveni nalozi na bidu. Problem je jedino što netko po njima lupa.
Loše vijesti u Americi.