Moramo biti realni i prihvatiti činjenicu da je rusvaj na proljeće donio samo jednu pozitivnu stvar = fondovi ne rade više ono što bi realno mogli, a zbog toga jer im Hanfa i pojavljivanje na televiziji više ne padaju na pamet.
Problem je što je u tom procesu bilo puno kolateralnih žrtava, a preostali investitori prelaze iz faze adolescencije u mlađe punoljetnike. Znači, ne diže im se…tlak…čim ih koka pogleda, ali se i ne bacaju sa zgrada čim se koka ne javi na drugi poziv.
Mislim da je ovo što nam se trenutno događa faza stabilizacije, koja se u pravilu ne događa na iznadprosječnim prometima. A kako u Americi polagano dolazi predizborno razdoblje, bit će šminkanja ekonomije sve u 16 pa ćemo i mi za njima gore.
Poštovanje i pozdrav
Fondovi rade sta hoce i to je njihovo pravo… ko brani fond menaderima da ne uloze kunu na burzu u recimo 2 mjeseca… mali investitori mogu drzat burzu neko kratko vrijeme al prije ili kasnije ce doci do urusavanja… to urusavanje ce dodatno potencirat marginasi… fondovima je samo zadatak da cekaju nisko na bid-u… sto je u ovom slucaju nelegalno, sve je izvedeno po zakonu… Fondovi su sada u jako dobrom polozaju te koriste ovu situaciju, sumnjam da nece uzeti ono sto im se sada nudi na tanjuru… trenutno je dovoljno samo da fondovi apstiniraju od kupnje i evo opet burze u problemima…
Nas je to već zadesilo kolega, mislim kod nas se slom već dogodio u travnju zahvaljujući našim mirovincima !
Kolege, na ATPL opet ode obrana, sada 300 kom. Bid. Ne daju se.
Ipak ingr pada kako se i očekivalo. Split stock je predaleko.
Krivo. To je pokupljeno sa aska. Kad si već tako maliciozan, mogao bi barem ne lagat.
Čini se meni da nema nikoga "na okidaču"
Ovi s lovom su u Austriji i Švici,
Fondovi para nemaju,
Mirovinci na gablecu
a samo nas par koji smo full u dionicama ovo i pratimo
Točno tako. Sad sam se vratio od brokera jer sam nenadano postao likvidan i poruka je jasna: nogomet pa godišnji i uraaa na jesen.U sali samo fali da ne slažu pasijans.Ipak sam našao nešto za sebe što vam u ovaj tren iz razumljivih razloga ne mogu reći.
Kolege, na ATPL opet ode obrana, sada 300 kom. Bid. Ne daju se.
Ipak ingr pada kako se i očekivalo. Split stock je predaleko.
Krivo. To je pokupljeno sa aska. Kad si već tako maliciozan, mogao bi barem ne lagat.
[/quote]
A u 13:17:53 je isto po asku, kolega?
Nemojmo si uskakati u usta.
[
Fondovi para nemaju,
Mirovinci na gablecu
sam nenadano postao likvidan i poruka je jasna:.Ipak sam našao nešto za sebe što vam u ovaj tren iz razumljivih razloga ne mogu reći.
[/quote]
Polako i oprezno kolega,ja ću pratit trgovanja i kad vidim na nekoj dionici da je neko zamlatio po asku 5-6 tisuća kuna,to je ta šta je verdi kupuje,aha. [lol]
[/quote]
A u 13:17:53 je isto po asku, kolega?
Nemojmo si uskakati u usta.
[/quote]
Prouči transakcije, priznaj da si u krivu i to je to. A potonje transakcije nemaju veze s tim što si uhvaćen u laži.
Ali valjda je svima jasno tko i zašto kakve informacije na forumu plasira.
Čini se meni da nema nikoga "na okidaču"
Fondovi para nemaju,
Mirovinci na gablecu
a samo nas par koji smo full u dionicama ovo i pratimo
Točno tako. Sad sam se vratio od brokera jer sam nenadano postao likvidan i poruka je jasna: nogomet pa godišnji i uraaa na jesen.U sali samo fali da ne slažu pasijans.Ipak sam našao nešto za sebe što vam u ovaj tren iz razumljivih razloga ne mogu reći.
[/quote]
To znači ako hrvatska dođe u finale odlično za nogomet ali katastrofa za crobex!
crobex -0,93 % , bez obzira na mali promet od 24 mil.kn , ovo nije lijepo
Ja od kada je crobex bio na 4150 trubim (skupa sa onim "bedastim baronom"da to ide samo u jednom pravcu a to je pad, a vi i dalje trubiti up up up kao da pušite lošu travu.
Jednostavno je i tako je to, crobex može u jednom smijeru i to je to.
Naravno još kada neki fondić propadne jer su bili bezobrazni i male ošišali kao da su svinje tj. ovce, neka sada i plate, a sve mi se čini da će neki fondovi i platiti to svojom glavom.
Tko se vartom igra vartom se i opeče (to se odnosi na fondiće) a nemojte misliti da su mirovnici svemogući, i njima nije ugodno jer se igraju sa našom lovom